Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

26Feb/10

Tot dinti

De data asta, radiografie. Unii se duc la stomatolog, altii la lacatus. Depinde de norocul fiecaruia!Legenda: primul dinte din dreapta (premolar doi din dreapta, sus) are un pivot metalic, al doilea dinte din dreapta (molar 1) are trei suruburi (stifturi se cheama, si chiar asta sunt!), al treilea din dreapta (adica al doilea din stanga) (molar 2) are o sarma. Suruburile si sarma am reusit sa le recuperez (le-am dus la "fier vechi", ca sunt ecologist).

Asadar, spalati-va pe dinti cum trebuie, folositi ata dentara constiincios si mergeti, daca este posibil, la stomatologi, nu gresiti atelierul!

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (2) Trackbacks (0)
  1. Daca am de ales intre creieri pe pereti si mate pe caldaram, imi este greu sa ma hotarasc. Dar intre oricare din astea si nimic, stiu intotdeauna ce sa aleg! Ma enerveaza cand oftam ca nu ne-am intalnit de nu stiu cati ani, dar nu suntem in stare sa gasim 2-3 min, la 2-3 zile, cat sa scriem 3 randuri. Nu mi se pare ca un om poate fi atat de ocupat cat sa nu gaseasca un asemenea ragaz!
    Seamana cu recentele “trairi” din timpul nametilor: ai dracului nesimtiti de la Primarie, nu dau zapada. Da’ tu ti-ai dat-o din fata usii? Eu?!… nu, ca n-am avut…

      (Citează)  (Răspunde)

  2. Esti chiar sadic!Pai vrei sa-ti pun poze cu morti, creiere pe parbriz, amputatii postraumatice sa lesini pe site?!??!
    Glumesc.Da daca vrei incep sa pozez la interventii!Si oricum apreciez ca nu esti comod si mai scrii un rand.Ciao!!!!!!!!!

      (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.