Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

27Feb/10

Pentru Vasile

Hai sa mai vezi si idilisme bucurestene. Poza este facuta la cateva sute de metri de Romexpo, deci in plin Bucuresti, intr-o zona unde, in timpul isteriei imobiliare, cred ca se depasea 2000 euro/mp.

Recipientul are vreo 10 litri. Mi-a luat aproape 3 ore aducerea lui in faza asta (ca sa-ti dai seama de bogatia recoltei) (Plus o zgarietura. Pe fiecare centimetru patrat de piele. Data viitoare, adica la vara, poate le pozez si pe astea, ca sa ai si imagini din domeniul tau!). Uneori ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa ma reorientez!

Poate isi arunca si Gaby un ochi pe aici (eventual si niste creier, ca la mine este cam penurie!) si reuseste sa puna pozele astea una langa alta!

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (6) Trackbacks (0)
 1. Sa inteleg ca Bucurestiul(orasul cel mai de cacat!-imi asum parerea)este o padure cu fragi si mure?Cainele(comunitar) din fotografie aminteste,ce-i drept, de Bucuresti(l-as scrie cu b mic).
  A aparut si Dan!Nu-ti vine sa crezi!

    (Citează)  (Răspunde)

  • Despre oras de cacat sau nu ar fi foarte multe de spus. In rezumat, as fi tentat sa cred ca totul este o problema de optiune personala. Nu ma simt onorat ca vietuiesc in Bucuresti, dar nici nu am vreo apasare. Dupa cum vezi, pot creste mure (fragi nu am gasit, dar poate nu am cautat suficient!) si in rahat.
   Cainele (comunitar) din fotografie l-ai mai vazut cu cate poze mai devreme. Daca are vreo importanta, 50% din gene sunt de bichon maltez (adica tatal), iar in restul are cateva de soricar, pechinez, cocker si, inevitabil, maidanez. Ai fost pe aproape…
   Beauty is in the eye of the beholder!

     (Citează)  (Răspunde)

 2. Terenul de pe care le-am cules este viran. Aparent, este o minune ca a ramas in stadiu de maidan o asemenea suprafata, intr-o astfel de zona. In realitate, asa cum este normal, terenul apartine cuiva. Care a vrut sa faca niste blocuri, doar ca, asa cum procedeaza orice nesimtit, a zis ca nu are rost sa iroseasca niste metri patrati pentru acces din acele mii din augusta-i proprietate. Cand urma sa inceapa sapaturile, vecinii, pe a caror proprietate urma sa se faca accesul, au zis ca nu au nimic de obiectat, cat timp accesul se face cu elicopterul. Ca urmare, pamantul a ramas in stadiu de depozit de gunoaie (neoficial), unde cresc in tihna mure, corcodusi, balarii, etc. Din punctul meu de vedere este foarte bine, imi doresc sa se perpetueze starea asta cat mai mult timp ca sa ma pot distra cu culesul murelor si sa am pe unde sa-mi plimb potaia.
  Multumesc pentru aranjarea pozelor. Ocupau prea mult spatiu una sub alta! Sper sa gasesc si eu modalitatea in viitor (dupa cum vezi, le-am pus la dimensiuni mai decente!)

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Trebuie sa fie cele mai scumpe mure din lume. Incearca sa le vinzi pe eBay, poate gasesti un fraier.

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.