Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

9Mar/10

Dragii mei,

Cred ca imi veni randul sa incep sa adaug si eu niste poze. De scris nu mai am acum "inspiratie" si pe faza de expiratie incep sa va arat o bucatica din viata mea, va prezint cei mai apropiati prieteni.  I-am salvat cand le era viata in primejdie si mi-au ramas aproape. Acum fac parte si ei din viata mea.  New Stories (Highway Blues)

PetiDaisyUn zambet

Peti, Daisy, Un zambet

motanul Marti, Mota, Birma

Si acum la culcare... ca e tarziu

Autor: Dan. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (5) Trackbacks (0)
 1. Nu e nevoie sa il rog pe Gabi ca s-a autosesizat. Am incercat si io sa le pun cate trei pe rand… dar nu incap ca e prea mari. Si cum nu am avut timp sa stau sa le micsorez… asa au ramas. cand ma gasesc, ma pun si pe mine… ca deocamdata nu stiu pe unde sunt… Asta de fapt stiti ca e starea mea normala… inca de pe vremea aceea… Rezolvam si cu bucati din mine. Da Gabi, sa stii ca e adevarat. Si eu stiam ca se spune ca stapanii seamana cu cainii sau viceversa.. si am verificat. Acum, eu avand doi .. habar n-am cine cu cine seamana. Asta o sa imi spui cand gasesc poza si ma expun. Cat despre regulile de incadrare.. sunt foarte adevarate dar ca orice regula trebuie cunoscute pentru a fi incalcate… Sunt sigur ca stii asta.

  • Dan: Si cum nu am avut timp sa stau sa le micsorez…

   Mie mi se pare ca, daca ii ceri dimensiunea minima, plus ceva setari cu alinierea, merge. Am incercat azi, la cabinet, dar am renuntat.M-au apucat dracii ca mergea prost internetul. Oarece rabdare am avut: am asteptat vreo 5 min, a venit pacientul programat, l-am chinuit vreo ora, si, dupa ce a plecat, am constatat ca inca gandea…

 2. Aoleu Dane, cum e cu regula sa pui punctul focal la 1/3 sau 2/3 din lungimea/inaltimea pozei? Asa ma sfatuiai pe timpuri, si acum n-ai pus decat vre-o doua poze care se conformeaza… Tradare!
  Citisem pe undeva cum ca proprietarii de caini cam seamana cu cainii lor (s-ar putea sa fi fost un articol umoristic, nu mai stiu…)
  Asa ca am sa presupun ca Daisy arata ca tine in liceu, iar cainele de sus (Peti, cumva?) arata ca tine acum? Dupa cum te acuza Mihai de chelie, nu poti sa semeni cu cainele numarul 3 (Zambind e numele, sau doar verb?).
  Eu in afara de copii n-am decat 2 pesti (Pearl si Max, n-am idee care e care) si o veverita care trece periodic prin balcon sa-si ridice ratia de alune.
  P.S. Nu pot pune pozele mai multe pe un rand, ca n-au loc.

 3. Am postat cam in acelasi timp (nu ca am fi la concurenta!). Oricum, in felul asta am aflat ca ai venit din deplasare.
  Roaga-l pe Gaby sa puna pozele cate 2-3 pe un rand, ca ameteste lumea derulandu-le. De asemenea, Gaby zicea cum ca ar vrea sa-ti vada chelia si burta/lipsa burtii. Daca puneam eu dintii aia doi, macar erau bucati din tine, asa…
  P.S. Pozele sunt misto, carcoteam si eu ca sa nu adorm! Nu ma baga in seama. Oricum, impresionanta menajerie. Eu am unul singur (adica una, Roxy – obligatoriu cu “y”, ca altfel nu raspunde!) si ma simt depasit uneori.


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.