Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

11Mar/10

Una pentru Dan

Probabil n-are nevoie de asa ceva, dar …
Surpriză!»

P.S. Surpiza poate fi vazuta doar de utilizatorii autentificati.

Click si vei vedea!Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5 (http://hackadelic NULL.com/solutions/wordpress/sliding-notes)
Autor: Gabi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (6) Trackbacks (0)
 1. Hai ca mi-a raspuns Marian Pele. Dar cam apatic. Eu ma asteptam sa-mi raspunda imediat (eu i-am raspuns prima data cand m-am uitat in casuta postala si am vazut “mesagiul”). De asemenea, ma asteptam sa intre pe “sait”. Se pare ca entuziastmul din liceu s-a corodat odata cu trecerea anilor (ceea ce nu este foarte nenatural!).
  Poate se reface in week-end si gaseste energia necesara exprimarii existentei.

  • Mihai: Hai ca mi-a raspuns Marian Pele.

   Daca-mi dai adresa lui de email il inscriu fortat pe “sait” si-l si abonez sa primeasca articolele noi (fara comentarii) prin email. Asa cum i-am abonat pe Dan si Teo. Doar ca nu-s sigur daca sa-l inscriu cu nume de utilizator “Spider” sau nu…

   • marianpele@ymail.com (marianpele null@null ymail NULL.com)
    Chiar ma gandeam ca ar fi fost bine sa scrii numele de utilizator ca nume intreg. Daca vor ajunge candva pe site Viorel Gurau si Viorel Vasile (ipotetic vorbind, deocamdata nu vad o graba in afirmarea existentei, dupa cum am mai spus). Si parca am mai avut prenume identice (Camelia Sandu si Camelia Hristian). Uite ce sclipiri de memorie am! Daca as fi fost intrebat acum vreo luna, cred ca nici n-as fi avut idee.
    Revenind la dilema ta, as zice “Marian”, ca poate nu-i face prea mare placere rememorarea “Spider”. In privinta “Marian”, nu se pune problema de placut sau nu, asta e sigur.

   • Ce prompt ai fost!

   • Dupa cum vezi, la aproape o saptamana de la abonarea fortata, Spider inca isi mai tese panza ideilor. Nici pe “privat” nu m-a coplesit cu comentariile. Probabil ca nu a vrut sa ma favorizeze in vreun fel!

 2. De ce ai pus asa “surpriza”? Sa nu cazi sub incidenta legii drepturilor de autor?
  Imi place cum ai aranjat pozele postate de Dan.


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.