Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

22Mar/10

O incercare

Din motive care deocamdata imi scapa n-am reusit sa postez nimic.Sper ca acum am reusit si promit sa revin.Cu poze.

cheapest generic cialis professional (http://luciphurrsimps NULL.com/2013/11/13/cialis-professional/)

Va salut!!

cheap zithromax 1g (http://jessicabradleyinc NULL.com/zithromax-1g)

Autor: Vasile. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (13) Trackbacks (0)
 1. Incepe sa prinda contur conversatia asta, lucru care ma bucura. Ma enervati la culme cand deschideam site-ul (faceam asta zilnic, eventual de 2-3 ori/zi) si nu vedeam nimic nou. Sau, odata la 3 zile, mai schimbam o vorba cu Gaby. Nu ca am avea cine stie ce inundatii de idei, dar sa nu ne uitam chiar de tot.
  Ma duc sa ma culc, deoarece vorbesc doar pentru a nu atipi!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Am incercat sa pun poze da nu stiu ce clickuri am dat si ce am facut.Oricum nu le vad pe site.Sper ca m-am schimbat mai mult fizic(sunt in preajma quintalului).Desi dupa peste 10 ani de urgenta(dura de tot)e greu de crezut ca poti ramane acelasi om.
  Pentru Mihai:
  Esti cumva gelos ca te-am ajuns(la kilograme)?
  Pentru Gabi:
  Pozele mi le face nevasta-mea.Si nu cred ca ai cautat destul pinguinii.Trebuie sa fie unul si la Polul Nord.Poate mai mic dar sigur este.
  Serios vorbind ma bucur ca nu v-ati pierdut umorul si sper sa va regasesc mereu proaspeti si binedispusi oriunde ati fi!!!

    (Citează)  (Răspunde)

  • Este ora 03.45 A.M., sunt de garda si-i las lui Mihai placerea sadica de a vana erori.

     (Citează)  (Răspunde)

   • Hai, ma’, ca n-am mai criticat de mult timp. Desi am fost tentat sa mai pun niste poze cu dinti, ca a fost o perioada cam lunguta in care v-ati lenevit!
    Despre gelozie: stai linistit, inca ma tin bine, asa ca mai munceste un pic ca sa ma ajungi!
    P.S. Odata, un pacient corpolent, vara, imi spunea ca ar trebui sa mai dea jos niste kilograme, ca sa nu mai transpire asa mult. Dupa cateva clipe de cugetare, continua: “Dar nu prea ma indur, ca am bagat o groaza de bani in burta asta!”

      (Citează)  (Răspunde)

  • vasile gavrila: Am incercat sa pun poze da nu stiu ce clickuri am dat si ce am facut.

   Daca-mi dai voie, pot sa-ti pun eu pozele pe care le-ai upload-at.
   Ce naiba e un quintal? 100 de kilograme? Nu pari chiar asa de impresionant. Ma uitai pe web si alte definitii de quintal nu dau o greutate mai mare de 58.75 kg, si nici chiar asa de nesemnificativ nu esti.

     (Citează)  (Răspunde)

 3. Unde ai pus poza? Noroc cu Gaby, ca a dat el link-ul (nu stiu cum l-a gasit, dar asta e treaba lui), ca altfel…
  Te-ai schimbat destul de mult de cand ne-am vazut ultima data, in Bucuresti, cand Teo era inca rezident in ast oras de rahat. Probabil ca nu am fost la fel de surprins ca Gaby pentru ca eram avertizat. Plus ca eu nu te vazusem de vreo 12 ani (daca imi functioneaza acceptabil memoria), el de vreo 22.

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Si cand vei posta pozele, sa ne spui si cine-ti face fotografiile in care esti inconjurat de flori.

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Tu esti in poza cu taurasul Ferdinand? Nu te recunosc deloc. Sau poate poza aia e pusa de Dan, caz in care iar nu reconosc nimic.
  Pinguini (naturali) exista doar in emisfera sudica, si daca vre-unul are vre-o relatie cu vre-o foca, sigur n-are de-a face cu Winnipeg-ul. In schimb, te poti lega de ursii polari, care cica misuna in abundenta pe langa Churchill (o localitate in extrema nordica a provinciei; un tren te poate duce acolo de 2-3 ori pe saptamana, si calatoria dureaza mai mult de 24 de ore).
  Altfel, Winnipeg-ul seamana cu Braila: teren plat-plat-plat si daca Braila e capitala crimei din Romania, Winnipeg-ul e capitala crimei din Canada: din cand in cand poti avea ocazia sa gasesti cate un membru de om in Red River.

  Gabi, mult mai tarziu…
  Te-am recunoscut in http://c.dragans.net/wp-content/uploads/2010/03/100_0112.jpg , odata ce ti-am acoperit fata de la nas in jos.

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.