Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

28Mar/10

De Florii

Urez pe aceasta cale tot ce se ureaza in astfel de situatii tuturor sarbatoritilor (care nu prea sunt de fata!). Am avut oarece flori feminine (Camelii - 2, altceva nu-mi amintesc acum) si masculine (Viorei -2, un Florin). Oricum, urarile de bine sunt valabile pentru toti cititorii actuali. Sa fiti (si sa fiu, de ce nu?) sanatosi si saptamana patimilor sa fie cat mai "nepatimitoare"!

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (5) Trackbacks (0)
 1. Desi mai tarziu, dar justificat (garzi) le urez celor cu nume de floare tot binele din lume. Si totusi Mihai nu-mi amintesc cine e Florin?
  Iti pregatesc niste poze profesionale in replica la “dintii” tai!.

  • Vasile: Desi mai tarziu, dar justificat (garzi) le urez celor cu nume de floare tot binele din lume. Si totusi Mihai nu-mi amintesc cine e Florin?Iti pregatesc niste poze profesionale in replica la “dintii” tai!.  

   Florin Tudor. Am fost colegi doar in treapta intai, in clasele XI-XII a fost intr-o clasa paralela (“industrie usoara” sau cam asa ceva). Pe Viorel Vasile parca il mai chema si Florin (sau am ceva deliruri). Oricum, el era deja “citat”.
   Daca te temi ca vei provoca fiori pe aici, poti sa mi le trimiti prin e-mail. In privinta pozelor, sunt un izvor nesecat (in principiu, fotografiez fiecare pas important al tratamentelor, deci 5-10/zi). Chiar mi-ar face placere sa mi le trimiti/le postezi, dar ar trebui insotite si de explicatii corespunzatoare (nu ma refer la “creieri pe parbriz”, ca astea se cam “inteleg”).

   • Ba’, da’ ce memorie ai frate!!!! Se vede ca nu bei. Eu nu cred ca mi-as fi adus aminte fara ajutor.N-o sa postez fotografii socante pentru ca vreau ca blogul asta sa devina un soi de stirile de la ora 5. Dar ceva dragut pentru toti muritorii se gaseste.Apropo in clasa de industrie usoara nu a fost si Teo Trandafir?? Jur ca nu mi-o amintesc!!.

    • Erata: N-o sa postez fotografii socante pentru ca NU vreau ca blogul asta sa devina un soi de stirile de la ora 5.

    • Teo Trandafir (de fapt, Teo Uță) era oarecum în clasa aia. Adică era jumătate „industrie ușoară”, jumătate „filologie”. Sincer, nici eu nu mi-o amintesc.
     Ai dreptate cu băutul, dar nu cred că este o calitate prea mare!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.