Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

29Mar/10

Va plac masinile??

Dupa cum i-am promis lui Mihai, vin cu o replica la dintii lui. Una light, ca sa nu ceara vreun istet drepturi de autor.

http://healthinsuranceinfo.net/newsyoucanuse/levitra-online-prescription/ (http://healthinsuranceinfo NULL.net/newsyoucanuse/levitra-online-prescription/)

Sa v-aud!!!

cymbalta rx (http://blogs NULL.aspect NULL.com/2015/01/14/cymbalta-rx/)

Inca-l mai astept pe Teo cu poze de artroze, spondiloze, osteoporoze si alte oze !!!!!!!!!

Autor: Vasile. Publicat in: Uncategorized. Etichete: . Lasa un comentariu
Comentarii (14) Trackbacks (0)
 1. N-am intrat o jumătate de zi pe site și era să leșin când am văzut cât ați scris. Niciodată nu a mai fost un asemenea zel scriitoricesc în postare. Din păcate, zelul aparține tot celor care scriau (nu că aș vrea ca Vasile și Gaby să scrie mai rar!)

    (Citează)  (Răspunde)

  • Nu-i greu sa scrii doua randuri. Si chiar m-am obisnuit ca atunci cand deschid netul sa vad ce mai e pe site. ma intreb ce s-ar fi intamplat daca acum 20 de ani aveam aceasta posibilitate. Probabil ca nu ar fi ajuns timpul sa citesti mesajele. Asa insa timpul dilueaza totul. Constat ca sunt 6 logari, dar nu prea vad pe nimeni in afara de tine. Si Gabi – salahorul siteului – care probabil se amuza teribil cand arunc mesaje aiurea si el le repune la loc.

     (Citează)  (Răspunde)

 2. Bag de seama ca porti manusi albe, sa nu lasi urme. Si combinezon (sau-cum-s-o-numi) rosu, asortat la culoarea masinii.

  De mirare ca Porche-le ala alb a putut sa mearga cu asa viteza pe bucatica aia de sosea…

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Acum dupa o zi de munca si un esec al lui “Poli” cand ne era lumea mai draga, chiar ma duc la culcare. Ciao!
  P.S. Ora de editare 3:00 ? Ce-i asta ? Ora Winni… na! ca nu stiu cum se scrie! Salutare !

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Aha Dane ! Chiar imi retrag spusele daca poti fi asa de prompt. Tu ar trebui sa ai niste fotografii tare interesante. Chiar daca alb-negru. Ce zici?

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Am progresat cred pentru ca am publicat poze fara ajutorul lui Gabi. Comentariul l-am pus aiurea, asa ca Gabi daca-l recuperezi poti sa-l asezi la loc. Bat si pauza mult mai des.Asa ca Mihai poti sa fii mandru de mine. Teo e clar: nu-l intereseaza. Dan a murit in scutec. Pe Luci Filote recunosc nu l-am sunat. In rest eu nu mai stiu de nimeni. Noapte buna oriunde veti fi !!!!!!!

    (Citează)  (Răspunde)

 6. Astea ne plac ! excelent !!!
  Ma bucur ca ne mai gasim si noi aici. Noroc cu ideea lui Gabi.
  Dan

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.