Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

11Apr/10

salut to everybody

recunosc, sunt putin blocat de multiplele optiuni ce mi se afiseaza si foarte emotionat in acelasi timp. in orice caz, ideea e ca sunt fericit sa fiu din nou in mijlocul vostru, chiar daca pt. asta e musai sa ne adresam unei MASINI. Hello, is there anybody out there?

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (9) Trackbacks (0)
 1. Salut ! Esti mai mult decat binevenit!

 2. des?

  Mihai: Gaby are obiceiul sa schimbe suficient de des aspectul site-ului

  Am schimbat apectul o singura data!

 3. George: nici nu stiu cui sa raspund mai intai, pe mail, pe “dragans.net”, inca nu sunt familiarizat cu toate chestiile astea. oricum, ceea ce trebuie sa retineti este ca sunt teribil de bucuros ca ne regasim, fie si sub aceasta forma!

  Mie logica imi spune ca scrii pe “dragans.net” daca nu este un mesaj personal. Daca este strict directionat, scrii pe mail. Pana la urma nu are importanta prea mare. Te vei obisnui, stai linistit, nu e nici o problema, indiferent cum vei face – va fi bine.
  “Dan” este Dan Gramoiu. Inseamna ca s-a schimbat destul de mult, daca nu l-ai recunoscut in poze!

 4. usurel, fratilor

  nici nu stiu cui sa raspund mai intai, pe mail, pe “dragans.net”, inca nu sunt familiarizat cu toate chestiile astea. oricum, ceea ce trebuie sa retineti este ca sunt teribil de bucuros ca ne regasim, fie si sub aceasta forma!

 5. Acum am citit si celelalte doua (scurte) mesaje ale tale. Sunt/em incantat/i ca ai aparut, deci te primim! Cu o conditie: sa mai aduci si alti doritori. Cat mai multi!

 6. Salut

  Am avut oarece probleme cu identificare (lui George). Asadar, s-a tinut de cuvant Teo (cu trambitarea site-ului, nu si cu scrierea pe aici!
  Pentru George: emotia probabil ca-ti va trece (ca prea vei avea ocazia sa te simti complexat de multitudinea ideilor vehiculate – cel putin in ceea ce ma priveste!), dar ameteala va ramane, pentru ca Gaby are obiceiul sa schimbe suficient de des aspectul site-ului, cat sa nu te poti obisnui vreodata!
  In rest, numai de bine!

 7. Salut!

  Si bine ai venit!
  Asteptam (cel putin eu) actualizari grafice (adica poze).
  La fel si pentru Dan, care se pregateste de cateva saptamani pentru acelasi lucru.


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.