Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

16Apr/10

Reclama

Veniti cu incredere la cabinetul nostru. Facem dinti dupa dorinta pacientului (dupa cum se vede)
Aici e poza din reclama, pentru cei amatori.»
La solicitarea pacientului, avem posibilitatea sa-i facem verzi (pentru iubitorii de drumetii montane), galbeni sau rosii (pentru cei atrasi de plaja sau de apusuri romantice). Daca se doresc negri, este suficient sa se renunte la periuta. Iar pentru asta nu trebuie sa se plateasca un stomatolog!

Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5 (http://hackadelic NULL.com/solutions/wordpress/sliding-notes)
Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (13) Trackbacks (0)
 1. Revin cu un “pipies“. Sper sa nu genereze lesinuri (pentru Gabi). Nu asta este intentia mea. Sper ca aveti “pauarpoint”. Vizionare placuta!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. asa, asa! Mai lasa naibii dintii si hai posteaza niste poze mai putin “profesionale”! Nu te-ai saturat de munca toata ziua?

    (Citează)  (Răspunde)

 3. mihai, sunt de acord cu gabi. nici eu nu ma pot lauda cu prea multe, in schimb fac o gramada de poze, precum vezi.

    (Citează)  (Răspunde)

 4. dinti rosii?

  Albi, galbeni si negri, stiu cum se fac. Dar rosii?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Gabi: Albi, galbeni si negri, stiu cum se fac. Dar rosii?

   Exista pigmenti pentru orice vrei. Albastru ai vazut, verde nu am acum in cabinet. Mai exista transparent si diverse variante de alb si galben (depinde de producator). Cu negru, rosu – am glumit. Oricum, ceea ce vezi va fi acoperit de coroana. Culorile alese depind de tipul de coroana (daca e dintr-un material relativ transparent, nu e bine ca sub ea sa fie verde sau albastru), de preferinta stomatologului, de disponibilul de a da bani pe materiale de calitate, etc. Ma opresc aici, ca n-as vrea sa fac un curs.

     (Citează)  (Răspunde)

 5. Acum sa fac niste comentarii serioase:
  1. Ma bucur ca ne-am inmultit pe aici si, in special, ca Marian a trecut peste bataile de cap pe care le are (cu umorul lui neschimbat)
  2. Nu prea am cu ce sa ma laud (catelul l-ati vazut, bostanul l-am mancat intre timp!). Am ramas cu aceleasi inclinatii spre autism, doar ca am inlocuit chimia cu stomatologia. Promit ca, inainte de a publica o poza, voi intreba si pe cineva nestomatolog, ca sa nu mai lesine Gaby cand deschide site-ul!

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.