Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

25Mai/10

Foto recunoastere BIS

Incerc sa incarc cateva foto, pt a scapa de bulina verde si cracanata afisata in dreptul meu in rarele cazuri cand am timp sa postez. Sper sa reusesc, ca am incarcat pozele pe undeva pe aici... dar nu mi s-a permis sa le pun in articolul cu amintiri si nisip...


Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized. Etichete: , . Comentarii inchise
Comentarii (15) Trackbacks (0)
 1. Pozele sunt facute in Croatia?!

  • unde-i sade bine oricarui roman?

   In croatia, desigur. Eu probabil am ramas singurul care n-a pasit p-acolo.
   Se zvoneste ca autorul Mioritzei a scris/compus balada dupa o vizita in croatia…

   • Gabitule, m-am sacrificat si am postat poze cu cele 30 kg in plus fata de acum 20 de ani, de nu ma mai recunoaste George, si tot bulina verde apare in dreptul postarilor mele :curse:
    Merita sa faci o vizita, insa si noi ne-am dori sa pasim prin Canada :curl:

    • Vezi ca ti-a raspuns la “Amintiri cu soare si nisip”, la postul 7.1.1!
     Succes!

    • “Gabitule, m-am sacrificat si am postat poze cu cele 30 kg in plus fata de acum 20 de ani, de nu ma mai recunoaste George, si tot bulina verde apare in dreptul postarilor mele”

     Nu te demobiliza, continua sa ne postezi poze cu tine si – cine stie? – poate intr-o buna zi vei capata un avatar asa cum iti doresti.

   • Gabi: Eu probabil am ramas singurul care n-a pasit p-acolo.

    Nu te-am lasat singur, Gaby! Probabil ca motivele difera semnificativ, dar asta nu are nici o importanta.

  • Salutare, da, pozele cu ochelari sunt din Croatia. Era culmea sa ne intalnim pe acolo… :grin:

   • De ce? Nimic nu-i imposibil… Eu am stat anul trecut 17 zile in Croatia.Schimband locatiile, fireste.Si mi s-a parut o tara de vis!!

    • De acord cu tine. Am fost la sfarsitul lui iulie: Plitvice, Dubrovnik, Split, Zagreb. Si ne-am lovit de ceva romanii pe acolo. Sau poate ai trecut pe langa mine si nu m-ai recunoscut, ca din spusele altora par de nerecunoscut :grin:
     P.S. (sau cu abatere mare de la subiect) M-am uitat la stirea cu tramvaie ciocnite la Timisoara, unde a aparut si SMURD. Speram sa te zaresc :grin: Dar poate vii si tu in concediu la Laul Sarat sa bei berea aia rece pe care se tot lauda George ca ti-o da :grin:

     • Era tura mea de SMURD,dar o alta colega a fost de garda.Eu eram la spital si ascultam statia.Am ramas dupa tura de noapte inca trei ore sa vad ce se-tampla.Daca vrei sa ma vezi la televizor, nimic mai simplu: o sa-mi calc pe suflet si o sa vorbesc cu bulangii de la televiziuni.Pe care de altfel ii urasc, ii detest si-i gonesc..Dar, de dragul tau…

     • Ce coincidenta!Eu am fost tot in iulie,a doua jumatate.Si tot Split (de fapt Trogir), Plitvice, Krka, Krk, Pula (pardon,da’ asta e numele) si Dubrovnik bineinteles.
      P.S. Am 100 de kile, asa ca nici dupa mine nu mai intorc capul femeile, ca alta data…

   • cand ai cumparat ochelarii ti-a dat bonus si salupa din spate? Cand facem o tura? Sau poate… nu duce!

 2. Pe pustoaice le-am recunoscut, intr-adevar, dar cine e tipa cu ochelari? Nu crezi ca ai ales un titlu total neinspirat “foto recunoastere”?


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.