Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

29Mai/10

Concediu?!

Concediu 2010
Sper sa mearga, sper sa aveti PowerPoint.
Editare 1: Gaby, nu reusesc sa vad link-ul in topic. Mi se intampla numai mie sau nu-l vede nimeni?

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized. Etichete: . Lasa un comentariu
Comentarii (25) Trackbacks (0)
 1. daca-mi petrec concediile la Slanic – Moldova se cheama ca sunt patriot?

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Nu în titlu am vrut să-l pun, ci la locul lui (în partea destinată bătutului câmpilor), cât să fie o trimitere către „Concediu 2010” din bibliotecă.
  Legat de concedii – dacă ești în criză financiară reală, nu-ți permiți așa ceva. Dacă te duci, ai de ales între servicii scumpe și proaste – în țară (excepțiile sunt rare!) sau servicii proporționale cu prețul plătit – în străinătate. Fiecare după „renumerația după buget”!

    (Citează)  (Răspunde)

  • Mihai: ai de ales între servicii scumpe și proaste – în țară

   Ce conteaza pretul… atat timp cat faci un serviciu patriotic!

     (Citează)  (Răspunde)

   • Gabi: Ce conteaza pretul… atat timp cat faci un serviciu patriotic!

    Interpretezi gresit lucrurile, se vede ca ai intrerupt de mult timp legaturile cu plaiurile mioritice. Nu faci un serviciu patriotic. Ti se face serviciul de a fi lasat sa dormi intr-un hotel de jumatate de stea, tu platind la pret de de 4 stele.
    De ce crezi ca ar fi un serviciu patriotic? Ar putea fi considerat asa doar daca totul ar fi trecut prin contabilitate (excludem bacsisurile firesti, total inofensive la adresa bugetului national).

      (Citează)  (Răspunde)

    • oricum nu am nici cea mai mica convingere ca taxele aferente sejurului meu ajung in buget. In plus, chiar daca banii respectivi s-ar varsa la buget, sunt 110% sigur ca s-ar gasi o sumedenie de “baieti destepti” care sa sifoneze acei bani in folosul lor personal prin intermediul unor cai cat se poate de legale. Deci, traiasca “economia gri” (spre negru)!

       (Citează)  (Răspunde)

    • Teoria lui Keynes

     Cand platest pretul de 4 stele, banii aia ajung in buzunarul cuiva. Care va cumpara ceve cu o parte din ei, si asa vor ajunge in buzunarul altcuiva. Care la randul lui va cheltui o parte din ei si asa mai departe. Chiar daca unii primesc banii modul “gri”, tot vor stimula economia.
     Acu desigur, daca banii “cuiva” sunt cheltuiti in Croatia sau altundeva, lantul de cheltuileli succesive se opreste in Romania si incepe altundeva.

       (Citează)  (Răspunde)

 3. link in topic?

  nu mi-e clar ce inseamna aia. Ai incercat sa pui link-ul in linia de “subiect”? Nu cred ca se poate, click pe “subiect” e presupus sa te duca la articol.
  De fapt se poate (George a descoperit cum, indrumat de fiica-sa) dar se creeeaza o mare incurcatura: printre altele, nu se mai pot trimite comentarii.
  Si in legatura cu concediul, am remarcat ca in general romanii, cand pot, petrec concediul in strainatati. Adica stimuland economia altora. In loc sa fie patrioti adevarati si sa faca un concediu la Lacul Sarat, de exemplu… Rusine!

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.