Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

5Iun/10

J. M. Keynes – Pe termen lung vom fi morti cu totii!

http://www.funerartv.ro/ (http://www NULL.funerartv NULL.ro/)

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (11) Trackbacks (0)
 1. Daca sunteti asa preocupati de chestii morbide, va pot ajuta: va fac rost de fotografii cu morti proaspeti!! Va pot ajuta cu filmulete care sa scoata in evidenta ultimile clipe de viata, cu monitoare care arata activitatea cardiaca ca o linie continua etc,etc.Comandati si vine baiatu’!

  P.S. Serios vorbind, cred ca putem gasi si alte subiecte.Macar aici, sa scap…

  • Sincer, nu am nici cea mai mica preocupare in privinta asta. In schimb raman siderat de stiinta unora de a face bani pe seama exhibitionismului semenilor lor.

   • George: … stiinta unora de a face bani …

    Eu nu-s exact convins ca aia fac bani prin transmiterea serviciului funerar pe internet (nici macar prin fimare…). Are voie omul sa incerce sa faca bani, dar asta nu inseamna ca-i si reuseste.

    • Gabi: Eu nu-s exact convins ca aia fac bani prin transmiterea serviciului funerar pe internet (nici macar prin fimare…).

     Nu fac bani prin transmiterea „în exclusivitate, în direct, etc” (a la OTV), ci prin snobismul dobitocului. Eu am convingerea că filmulețe cu „X își taie unghiile” sau „Y face pipi” ar beneficia de multe vizionări. Asta este standardul de intelectualism al românilor.
     Poate pe alte plaiuri ne-mioritice este la fel, dar, în necunoștință de cauză, îmi fac și eu iluzii :blush:!

     • Mizerii d-astea gasesti peste tot in lume.Nenorocirea e ca la noi, cel putin in ultima vreme, numai mizerii…

    • Da, e un fel de “Big Brother” – varianta after-life!

 2. “Nu va putem asigura o viata frumoasa, dar va putem oferi un final decent” Informatii suplimentare la http://www.funeraretarson.ro (http://www NULL.funeraretarson NULL.ro)
  Nu stiu daca fac poze si/sau filmeaza (am avut un contact recent, dar nu m-am gandit sa intreb asa ceva). M-a amuzat (desi nu era tocmai momentul!) motto-ul lor. M-a enervat ca site-ul si telefonul erau trecute pe toate pungile in care erau puse diversele necesare in asemenea situatii. Surprinzator, pe sicriu au omis sa le inscriptioneze!

 3. incredibila idee, ma intreb cata cerere poate sa fie pt un asa serviciu?

  • In Braila, la un centru de editare a filmarilor facute de amatori pe la diferite ocazii (nunti, botezuri, cumetrii, s.a.) am vazut si imagini inregistrate la inmormantari, deci ….se poate face rating si sub forma asta.

  • Modifica-ti avatarul si la emoticoni!

 4. Scuze...

  … stiu ca daca ar fi fost doar o gluma macabra, mai treaca-mearga, dar nu e, site-ul – precum puteti vedea – chiar exista!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.