Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

12Iun/10

Si totusi… concediu!

 Profit de un pic de timp liber si va fac o propunere de concediu: Croatia.

http://www.luftsport.de/wp-content/themes/twentyeleven/term-papers.html (http://www NULL.luftsport NULL.de/wp-content/themes/twentyeleven/term-papers NULL.html)

Am doi aliati: pe Rozalia si ... caldura teribila de afara.

dissertation writing (http://wabobablog NULL.com/wp-content/themes/waboba3charlie/dissertation-writing-services-uk NULL.html)

 In principiu, litoralul croat al Adriaticii, poate fi impartit in trei mari zone: Peninsula Istria si Golful Kvarner in nord, Dalmatia de Nord (Split-Trogir) si Dalmatia de Sud(Dubrovnik).

Cum ajung?

pay someone to do your homework (http://wabobablog NULL.com/wp-content/themes/waboba3charlie/professional-essay-writers NULL.html)

1.Cel mai comod ar fi o cursa charter (low-cost) spre Split, Dubrovnik sau Pula (cu schimbare in Zagreb). Curse scurte, de aproximativ 1-1,5 ore.Avantaj: e al dracului de rapid si comod!

best essay uk (http://www NULL.lebasketbawl NULL.com/wp-content/themes/twentyfifteen/capital-essay NULL.html)

Dezavantaj: nu prea ai libertate de miscare, depinzi de agentie.

2.Cu masina: indata ce ai iesit din Romania, de la Szeged, drumurile sunt impecabile, ai numai autostrada. De exemplu Timisoara-Trogir, aprox. 1000 de km, se poate face intr-o zi. Avantaj: libertatea de miscare si implicit posibilitatea de a vedea mult mai mult, depinzi numai de planificarea proprie. Dezavantaj: e totusi obositor, se platesc taxe de autostrada in Croatia (in Ungaria M5/M7 scapi ieftin, cu o vigneta de o zi ). Drumurile de coasta sunt cu multe serpentine, nu foarte largi si e bine sa fii odihnit cand conduci.

Cat despre drumurile din Croatia, marca Bechtel, va puteti convinge singuri!

Revin!

Edit (Gabi): Vasile a scris o ciorna, dar n-a publicat-o. Considerand ca poate a facut o greseala, mi-am permis sa-i public gandurile de mai sus.

Autor: Vasile. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (4) Trackbacks (0)
  1. Eu, unul, ma oftic!

  2. Mersi Gabi! Intentionat am lasat-o in ciorna. Nu eram sigur ca o sa asez pozele asa cum trebuie. Urmatorul articol o sa fie tot ciorna, asa ca ,linistit, poti sa-l publici. Cu toate ca intentionam sa-i “confectionez” o serie de greseli lui Mihai, daca ar fi postat cumva comentarii. Apoi i-as fi scos ochii… Dar cum tu esti autorul, o las pe altadata…

    • Vasile: Cu toate ca intentionam sa-i “confectionez” o serie de greseli lui Mihai, daca ar fi postat cumva comentarii.

      Daca e p-asa, nu mai postez niciodata comentarii in topicurile initiate de tine. Dar ma voi revansa peste tot unde vei indrazni sa scrii cate ceva :bug-eyes:! Glumesc, bineinteles. Dupa cum poti sa constati, am devenit destul de blajin de cand exista activitate in zona asta!

    • Daca postezi doar la nivel de ciorna, ne lipsesti de placerea de a vedea poza la marimea originala. Sau poate nu vrei sa ne oftici prea tare?!?


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.