Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

18Iun/10

Ceva mai tare decat P…a (Croatia)

http://www.tubewatcher.tv/198 (http://www NULL.tubewatcher NULL.tv/198)

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (15) Trackbacks (0)
 1. Mie mi-a plăcut și mi-ar fi priit. Mai mult mi-ar fi plăcut drumul până acolo (dar pedestru, nu cu elicopter, că altă variantă nu cred să fie), ca reminiscență a veleităților mele alpinistice cam de multișor lăsate la vatră. (Probabil de când am depășit posibilitățile de asigurare ale corzilor!)
  Probabil că aș fi gustat și coborârea. Nu ca act de curaj sau de nevoie de adrenalină, ci de inconștiență (că am o chemare nativă pentru așa ceva).
  Mi-a cam trezit gustul de mers descreierat pe munte.

    (Citează)  (Răspunde)

  • Ce echipament te tine pe tine, grasutule??? Alpinistii au 65-70 de kile. Nu 100 si si ceva!!!

     (Citează)  (Răspunde)

   • Coarda “traditionala” de alpinism face fata la caderea a 80 kg de la 20 m. Asta nu inseamna ca ti-a si salvat viata. Dupa o asemenea distanta parcursa in cadere libera, corpul are cam 20 m/s (Sa nu ma critici, Gaby, dar, din lene, am considerat g=10 m/s2.). La viteza asta, nu prea exista pitoane care sa mai ramana infipte in perete! Presupunand ca rezista pitonul, e foarte posibil sa zboare in diverse directii vertebrele, depinde cum este impactul.
    Oricum, problemele de rezistenta tin de “echipamentul” natural, nu de cel confectionat!

      (Citează)  (Răspunde)

 2. Eeee skartz… asta putem s-o facem si noi oricand, Jorj ; doar ca, pentru noi , parasuta ar trebui sa contina (in setul minim obligatoriu) si un Pampers de mare capacitate … si sub limba ar trebui sa sugem vreo 10 nitroglicerine (sa nu ne stea inima)…

  N-as face asa ceva nici daca mi-ar sufla Gina Pistol in vuvuzela (nu ma refer la cea din plastic , ci la una ecologica, din piele de Pelle).

  Bade Vasile, ia mai zi-ne, pe unde ti-a mai placut ? Prin Austria ai gasit ceva locuri frumoase (si cat de cat accesibile) ?

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Multumesc! Prefer Croatia! Mi-e rau si cand privesc…

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Gabi, help me!

  …creaza tu, te rog, link-ul corespunzator. Multumesc!

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.