Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

25Iun/10

Alegeti voi programul

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (32) Trackbacks (0)
 1. Un singur lucru nu înţeleg eu cu telecomanda asta! Ce se întâmplă când nu este trasă în bandă? Foloseşti metoda mecanică “falanga la pupilă” ca să se pupe frecvenţele, adică emisia cu recepţia, nu? Rozi, tu ce zici, că noi suntem singurii ingineri mecanici din discuţia asta intelectuală, ce se întâmplă când ne lasă “electrica”? Trecem la “mecanică”, nu?

    (Citează)  (Răspunde)

 2. DISCRIMINARE

  Nu stiu de ce parerea generala e ca o astfel de telecomanda este doar pentru “muieri”. Cred ca si noua ne-ar prinde bine una (si chiar am mai aduga cateva taste, de genul “du gunoiul”, “sala vasele”, “cumpara un buchet de flori”…)

    (Citează)  (Răspunde)

 3. O, Doamne!!! Pacat ca-i numai un vis!! Sau chiar exista o asemenea telecomanda?? Daca da, adio poponari, adio calugari… Sa poti lua piuitul muierii apasand pe un buton al telecomenzii magice!! Un vis, ce mai…

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Sunteti siguri ca ati vrea un model cu telecomanda? Daca aveti dubii sau daca vreti sa vedeti cat de realist este raspunsul afirmativ, faceti un tabel cu doua coloane (avantaje si dezavantaje), completati-l si vedeti ce iese!

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Da, dar ceea ce e mai ingrijorator e faptul ca nici nu exista posibilitatea de a adapta o astfel de telecomanda la un model mai “clasic”!

    (Citează)  (Răspunde)

 6. Din cate stiu eu, modelele mai “clasice” (ca nu-i frumos, ba chiar e primejdios sa zici “vechi”) nu vin cu telecomanda…

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.