Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

4Iul/10

alte propuneri pentru concediu

Sper să vă placă. Este mai scump decât în varianta ta, Vasile, dar eu zic că merită...

Autor: Luci. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (16) Trackbacks (0)
 1. Băi adepţi ai teoriei conspiraţiei! Nu tot ce pare a fi secret, chiar şi este! Eu am scris pe fiecare fişier foto unde a fost făcut, dar nu ştiu ce funcţiune trebuie activată pentru ca denumirea fişierului foto să şi apară! Aşa că de sus în jos: Salzburg şi râul Salzach; 2 şi 3: Vederi de pe Obersalzburg; Iar dacă vă interesează preţuri: 49 euro pe noapte cameră dublă hotel 3 stele (de ex. la mare s-au făcut reduceri masive, preţurile au ajuns la 279 lei camera dublă pe noapte). Faceţi voi comparaţia!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Sa inteleg ca ai apucat sa iti faci concediu inainte de taierile salariale? :grin:

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Am trecut intr-o dupa-amiaza de august prin Salzburg, si era un frig ingrozitor. Parerea mea e ca termini de vizitat tot oraselul in mai putin de doua zile, asa ca eu as merge cu varianta lui Vasile pentru un concediu tihnit. Daca-ti plac concediile contra-cronometru poti sa dai iama prin Alpi, si vre-o zi prin Saltzburg.
  PS. Mai exista vre-un roman care-si face concediile prin Romania?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Multumesc pentru iluminare. Ai divulgat un secret national!

     (Citează)  (Răspunde)

  • Da, cred ca bugetarii se vor multumi cu Romania anul asta
   Dar ne-a placut si Salzburgul, si ne-am multumit cu doar o zi…

     (Citează)  (Răspunde)

   • De ce credeti voi ca un concediu in Romania e foarte ieftin???
    Poate fi mizerabil sau nu. Dar ieftim? Ma indoiesc!

      (Citează)  (Răspunde)

   • V-am propus Salzburg pentru că e un oraş de tranzit! Ce e frumos e după Salzburg! Vine Germania, unde când m-am dus pentru prima oară am vrut să-mi cumpăr vignetă, ca un cetăţean european onest, ce sunt! Neamţul de la benzinărie m-a privit de sus şi mi-a zis: In Deutschland gib’ keine! Adică, cu alte cuvinte, măi boule ai intrat în Germania, aici noi facem bani, nu stoarcem ca statul de la fraierii care plătesc şi ultimii bani pe impozite!

      (Citează)  (Răspunde)

  • Chiar destui.

     (Citează)  (Răspunde)

  • Daca te referi la concediul care incepe maine, da! Sper sa fie tihnit: merg in Turcia, intr-un resort , cobor din avion si trec la papica. Care am inteles ca e nebunie. Pun douaspe kile si-l apelez pe micutul Gaureanu cu diminutivul “Fulgulet”.
   Dar anul trecut am facut la fel ca Luci. Spatiul a fost mai restrans: m-am miscat in tre granitele unei tari. Da’, sincer, e misto ce a facut Luci. Poate ar fi trebuit o luna pentru distantele alea, dar la cat de incantate erau fetitele lui, sigur trebuie sa-si faca alt itinerar pentru vara 2011!!!!!
   P.S. : Am auzit ca la Cancun e bestial…

     (Citează)  (Răspunde)

   • Cancun … din judeţul Timiş, nu?

      (Citează)  (Răspunde)

   • Oricum, Cancun necancun, îţi urez să aveţi vreme frumoasă (la fel şi Cristina, Ruxandra şi Cecilia) să vă bucuraţi de cele ce veţi găsi acolo şi să vă întoarceţi mai sănătoşi şi mai bucuroşi!

    P.S. Ai grijă unde te aşezi în avion la întoarcere, să echilibrezi greutatea celorlalţi pasageri, că la decolare e o mică problemă, până prinde pilotul cum e înclinat avionul, după aia totul e ok!

      (Citează)  (Răspunde)

 4. Da Mihai-deformatie profesionala – totul e secret.

    (Citează)  (Răspunde)

  • Marian: Da Mihai-deformatie profesionala –totul e secret.

   Citat (aproximativ) din Paul Goma, “Gherla”: “te baga in puscarie, iti rup oasele acolo si, cand iti dau drumul, te pun sa semnezi o groaza de hartii cum ca nu vei divulga secrete de interes national…” :beauty:

     (Citează)  (Răspunde)

 5. Foarte frumos. Da’ de ce nu ne zici si satul unde le-ai facut? Sau e secret?

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.