Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

10Aug/10

Intalnire vineri 13.08 la Braila

M-a sunat Camelia, fosta Sandu, ca sa ne intalnim vineri. Daca mai sunt doritori, astept sa imi dati un email pe rozi108@yahoo.com (rozi108 null@null yahoo NULL.com) cu numarul vostru de tel. sa va sun

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (38) Trackbacks (0)
 1. Raspunsul este pentru :gabi:. Il scriu aici, ca sa nu se intinda pe vreo 5 ecrane.

  Gabi: Nu vad legatura cu 1984

  Am scris “1984” (de Orwell), nu 1984. Era o exagerare din partea mea, cu tenta ironica.

  Gabi: dupa cum spune un anume banc, o “scapare freudiana”

  Spre rusinea mea, nu stiu bancul (sau m-am senilizat si l-am uitat). Oricum, unul din beneficiile senilitatii e faptul ca ai iluzia ca afli mereu lucruri noi :beauty:!
  Am definit gresit solilocviu, de acord (adica am luat drept buna definitia data intr-o recenzie pe care am citit-o despre “Solilocvii”-le lui Eliade). Sau, din nou, m-a lovit amnezia. Imi pare rau, daca are vreo importanta.

  Gabi: Bine mai Mihai, acum se pot face 10 comentarii la comentarii. Mai mult nu se poate, asa ca nu cere!

  N-am protestat, n-am cerut mai mult, am explicat doar de ce nu am scris ca raspuns. Oricum, 10 “comentari la comentarii” este un numar decent, care, in majoritatea cazurilor, este suficient.

  Gabi: Din cate imi aduc eu aminte, tipai de “nu pot sa-mi editez comentariile!” nicidecum de atasatul pozelor

  Daca te-ai “scobori” de pe tron in randul “truditorilor” site-ului, ai intelege mai bine. Sper sa fiu coerent in cele ce urmeaza: ca “plebeu”, puteai sa inseri poze doar in primul mesaj (atunci cand initiai un articol/topic nou). In continuare, cel care initia topicul avea posibilitatea sa “editeze” orice comentariu din topic. La “editare” avea posibilitatea, printre altele, sa insere poze. Daca te uiti la “Ce m-a bucurat/bine-dispus azi”, vei vedea ca este cam singurul “articol” ce are imagini in “interior” (le exclud pe cele initiate de tine). Sper ca, lasand la o parte ironiile din primele doua randuri, am fost clar. In forma asta, noi avem posibilitatea sa editam (evident, in topicele initiate) doar primul post (adica nu mai exista posibilitatea de inserare a imaginilor in “interior”).

  • Lasand la o parte editarea comentariilor, (care, ca sa fie clar, n-a fost aleasa de mine, si din pacate n-am avut timpul necesar sa sap), nu stiu sa fie vre-o problema cu inserarea de imagini intr-un comentariu. Prin inserare eu inteleg: scriu un comentariu, si cand il scriu pun si cele cateva linii de cod care permit unei imagini sa apara. Tu cand vorbesti de inserare cred ca intelegi: scriu un comentariu, il trimit, dupa care il edit si adaug cele cateva linii de cod. Moment in care te lovesti de faptul ca nu poti edita comentariile, si raportezi “nu se pot pune imagini in comentarii”, cand de fapt problema e ca nu poti edita comentariile. Pentru mine asta e derutant, pentru ca la inceput nu se puteau insera imagini in comentarii in nici un fel (de la bun inceput sau prin editare ulterioara). Si inca odata, nu e vina mea ca nu se pot edita comentariile. Vina mea e ca n-am reusit sa-mi fac timp sa sap sa vad de ce nu pot fi editate comentariile.

   Ai incercat sa editezi comentariile de la “Adminstrare sit”?
   Mergi la adresa http://c.dragans.net/wp-admin/edit-comments.php si vezi daca poti face ceva.

   • Test

    Test. asta e comentariu needitat.

   • Gabi: Mergi la adresa http://c.dragans.net/wp-admin/edit-comments.php si vezi daca poti face ceva.

    Imi pare rau, nu pare sa permita editarea :-(

   • Hai ca i-am facut praf topicul Rozaliei cu cearta/disputa noastra. Ai dreptate, eu asa am facut. Este foarte simplu, necesita mult mai putina bataie de cap comparativ cu modul in care se insera direct imaginea. Acum, ca ai readus in discutie, imi dau seama ca eu uitasem total de posibilitatea asta (pe care am incercat-o cand ai publicat “dictionarul explicativ” numit “Inserarea unei fotografii” sau cam asa ceva).

 2. Rozi 108??

  De ce Rozi 108? Sper ca n-ai 108 kg!!!!! :laugh::laugh::laugh:

 3. Rozalia, ți se iartă întârzierea dacă ștergi un „i” nefiresc din titlul topicului!

 4. E sambata, 14-08-10, ora 21 (si 7 min, zice calculatorul). Vineri, 13, a fost cu ghinion sau s-a prelungit atat de mult zaiafetul?

  • Am corectat si i-ul cu pricina :grin: :
   Deci, ca sa stie natiunea, vineri m-am intalnit cu Cami si cu Viorel. Am luat si aparatul foto, pentru a demonstra acest lucru… dar, ne-a luat valul si am uitat sa il utilizez… :grin: : :grin: :
   Pentru ca Teo nu a putut veni vineri, am mai facut si un “bis” sambata dimineata, cu Viorel si Teo…. o cafea pe faleza… De data aceasta, am uitat aparatul (varsta, ce vreti :grin: : ), insa am facut fotografii cu telefonul… Cand le voi descarca, veti avea si marturii foto….
   Ideea e ca noi, cei trei, atat vineri cat si sambata, am hotarat sa facem pe dracu in patru si sa facem intr-un fel sau altul intalnirea de 25 de ani din 2011…
   Vom vedea….

   • Rozi: Am corectat si i-ul cu pricina :grin:

    Mi-ai tratat, parțial, sindromul obsesiv-compulsiv, deci m-am mai liniștit! Cu mulțumiri și plecăciuni!

   • Progrese dom’le, progrese! V-ati intalnit 4 persoane.La mai mare (multi). S-a batut recordul anterior: 3 persoane. Poate, pe viitor, pe timp de vara stabilim o data si ne vedem mai multi deodata. Oricum sa-i multumim lui Gabi pentru site ca altfel…

    P.S. Daca mai faci vreo greseala – virgule minus, spatii nebatute, “i”-uri in plus sau minus – sa stii ca ma urc in tren, vin la Braila si-ti fac morala. Pai, tu vrei sa-l omoram pe micutul Mihaita? Nu vezi ce sensibil e la chesii d’astea? Saracutul…

    • Vasile: S-a batut recordul anterior: 3 persoane.

     Mie nu mi se pare corecta omologarea recordului. Au fost 4, dar, concomitent, au fost doar 3. Faptul ca au fost doua zile consecutive nu mi se pare ca imbunatateste recordul. A fost doar egalat. Oricum, si egalarea unei performante este remarcabila :beauty:!
     P.S. Daca vrei sa-ti apara emoticonii, nu uita de “pauze”! (vezi mesajele 6 si 6.1) Asta nu este o critica!

     • 4 persoane, la un interval de mai putin de 24 de ore, e suficient pentru mine.
      Mihai, Rozi are doi copii, si daca sunt la fel de dornici s-o bata la cap asa cum copii mei sunt dornici sa-si bata mama la cap, sigur n-are nevoie de un al treilea “batator la cap”. Da-i o saptamana si dupa aia poti sa cronometrezi cele 7 sapatamani de “bad karma”.

      • Gabi: 4 persoane, la un interval de mai putin de 24 de ore

       E foarte mult/bine. Eu am zis doar ca nu se poate omologa recordul.

       Gabi: sigur n-are nevoie de un al treilea “batator la cap”

       Sunt convins. Daca am “sarit calul”, imi cer scuze si promit ca-mi dau doua suturi in dos :beauty:! Sau cate crede ea de cuviinta!

      • Maestre, am atasat fotografiile-dovada, dar eu nu le vad aici… Asa ca… ori le vedeti acolo unde sunt gramada toate, prin bilioteca… ori faci tu munca patriotica si le aduci aici, in articol… (cu multumiri anticipate)
       A se remarca faptul ca nu a trecut o saptamana… Rezolutia lasa de dorit, pentru ca mobilul meu nu e cine stie ce, abia isi indeplineste functia de baza…

       • Vezi, :gabi:, de-asta „țipam” eu că ne-ai luat posibilitatea de a atașa poze pe parcursul unui topic!
        Ca să nu par cârcotaș: indiferent de rezoluția (evident, în condițiile în care se poate deosebi un om de un pom sau un nor :beauty:!), o poză rămâne o dovadă indiscutabilă. Așadar, toată stima și considerațiunea!
        Imaginile 2 și 3 sunt puse ca să descoperim noi cele 4 deosebiri (discrete) dintre ele? Asta ca să nu mă dezmint :beauty:!

        • autocorectie

         bilioteca = biblioteca
         Ai fost indulgent cu mine, Mihai sau ti-a scapat si tie??? :laugh:
         Pe langa consideratiune si stima, asteptam cu interes si persoana… Nu de alta, dar trebuie sa doboram recordul de 3 la o intalnire (sau 4 la doua intalniri succesive)…

        • Mihai: „țipam” eu că ne-ai luat posibilitatea de a atașa poze pe parcursul unui topic!

         Din cate imi aduc eu aminte, tipai de “nu pot sa-mi editez comentariile!” nicidecum de atasatul pozelor…

       • Rozi: prin bilioteca

        Nu e critică, dar site-ul nu-mi permitea să răspund acolo unde ai scris ultima dată. Văzusem, dar nu doream să mă mai critice Gaby pentru că sunt prea pisălog.
        Persoana ”în viu” se deplasează greu din bârlogul stomatologic. Si atunci o face pentru a cumpăra cele necesare stomatologelii :beauty:. Promit că data viitoare când mai vin prin Brăila, dau ”șfară-n țară”. Dar asta se întâmplă cam o dată la 1-2 ani.
        Precizare: o zi la 1-2 ani! Adică plec dimineața din București și mă întorc seara (cam așa a fost în ultimii 7-8 ani).

        • Mihai, e ingrijorator! Ai vazut o greseala si nu ai taxat-o. La mine constant lipsesc niste virgule si nu mai zici nimic. Ia fa-ti tu niste analize si treci la consult ca nu-i a buna…

        • Mihai: site-ul nu-mi permitea să răspund acolo unde ai scris ultima dată.

         Bine mai Mihai, acum se pot face 10 comentarii la comentarii. Mai mult nu se poate, asa ca nu cere!
         Daca vrei discutie cu un numar nelimitat de replici la replici, trebuie s-o faci pe un forum!

   • Rozi: Cand le voi descarca,

    Acum ceva timp, am descarcat 6 metri cubi de caramizi si mi-a luat o jumatate de zi. E drept, aveam cu vreo 20 de ani mai putin, dar cred ca niste poze ar trebui descarcate ceva mai usor :beauty:!

 5. Hai că veni și vineri, 13. După efervescența de pe site, sper să te întâlnești măcar cu Camelia ex-Sandu. Sau poate va fi o întâlnire de una singură? Că, până în momentul ăsta, pe aici au scris doar două persoane despre care ai certitudinea că nu vin! Dar, cine știe, poate au fost vreo 20-25 de doritori care au dorit să-și păstreze anonimatul.
  Oricum, petrecere plăcută. Si nu uita că și solilocviile fac parte din viata omului :beauty:!

  • Mihai: solilocviile

   Traducere, pentru cei ce-au lipsit de la lectia asta, te rog!

   • Soliloc=monolog, opera scrisa sub forma de monolog (DEX).
    Solilocviu=rod al cugetarii proprii in stare de izolare (asta nu mai e DEX, ca in asta pe care il am nu e trecut). Da’ nu e nici productie proprie (vezi “Solilocvii” scrise de Eliade)!

    • super-neologisme?

     Dupa http://www.dexx.ro (http://www NULL.dexx NULL.ro), “soliloc” si “solilocviu” sunt sinonime! Singura diferenta intre “soliloc” si “monolog” e ca soliloc poate sa insemne ceva scris. Asta daca nu e folosit ca un sinonim perfect pentru “monolog”!
     Rozi, te-ai prins, nu? Mihai vrea nu numai poze, ci si un monolog asternut pe pagina de web! Hai sa zicem, 500 de cuvinte?

     P.S. Eu personal nu vad utilitatea cuvantului “soliloc”. Poate un fel de “imbogatire” artificiala a limbii romane…

     • Gabi: Rozi, te-ai prins, nu? Mihai vrea nu numai poze, ci si un monolog asternut pe pagina de web!

      Nu-l baga in seama pe Gaby, Rozalia. Probabil ca e intr-o faza halucinatorie (vezi si “Taclale”). Am zis eu ceva despre poze? Cu atat mai putin despre “monolog asternut pe pagina de web”.

      Gabi: Eu personal nu vad utilitatea cuvantului “soliloc”

      Tu repudiai si “blurat”. Noroc ca nu esti “factor de raspundere”, ca ajungeam sa vorbim ca in “1984” :beauty:!

      • Mihai: Tu repudiai si “blurat”. Noroc ca nu esti “factor de raspundere”, ca ajungeam sa vorbim ca in “1984″

       ??? Nu vad legatura cu 1984, oricat m-as chinui.

       Ai pomenit de soliloc, care dupa cum zice dictionarul e un monolog scris (mi-am permis sa scriu ca “asternut pe pagina de web”). Daca nu-l vroiai scris, ar fi trebuit sa folosesti “monolog”, nu? Sau doar vroiai sa ne ametesti?
       :-)
       Recunoaste ca ai avut, dupa cum spune un anume banc, o “scapare freudiana”!!!

 6. Cine se duce la intalnire si nu se intoarce cu poze...

  … va suferi de “bad karma” pentru sapte saptamani!

 7. Stiutorii in ale computerelor ziceau cum ca nu e bine sa scrii adresa de e-mail asa (ca o ataca nu stiu ce roboti si iti trimit spam-uri). Se poate scrie “@” ca “a-rond” sau se pot baga pauze in diverse locuri. Daca gresesc, imi da Gaby una in cap. Sau promit sa-mi dau eu una :beauty:!
  Nelamurire: vineri nu este 11 august. Nu ca m-ar deranja imprecizia, ca tot nu vin, dar poate sunt doritori interesati si bulversati!

  • adresele de email de pe site-ul asta au oleaca de protectie impotriva robotilor. Adica trebuie un robot destul de sofisticat ca sa poata “recolta” adresa.
   Desigur, nu ofer nici un fel de garantii.

   Mihai: vineri nu este 11 august.

   Sigur ca 11 August pica intr-o vineri! Intrebarea e: in ce an?

  • scuze, sunt in concediu de vreo 3 saptamani si nu mai stiu in ce data suntem :grin:
   deci ce mai conteaza, vinerea asta, anul asta – 2010, pe asta nu am cum sa il gresesc :grin:
   pacat ca nu puteti veni, sa carcotim impreuna :grin:


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.