Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

21Aug/10

Absent motivat pe 13.08

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (20) Trackbacks (0)
 1. George, se pare ca esti singurul roman care mai calca prin Romania in timpul liber! (banuiesc ca toti ceilalti de pe plaja sunt turisti straini, adica… sau sunt in timpul muncii). Bravo!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Lamureste-ne!

  Pozele sunt faine, dar unde sunt facute?!? Poate revii si cu o legenda atasata pozelor. Astept sa te refaci dupa ce te-ai “chinuit” in concediu!!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Pe 13-08 absenta a fost perfect motivata. Da’ vreo 2-3 saptamani inainte, ce facusi?
  P.S. Vad ca pozele gen “gasiti x deosebiri” devin o pasiune. Sau trebuie privite cu ochelari pentru a avea imagini tridimensionale?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Data de 10 iulie a fost una dintre cele mai negre din viata mea. Intamplator a coincis cu vizita lui Vasile la Braila.
   P.S. Nu am avut nici o intentie sa va provoc sa gasiti “x deosebiri” in pozele mele, nu este nimic mai mult decat o simpla selectie.

     (Citează)  (Răspunde)

   • George: Data de 10 iulie a fost una dintre cele mai negre din viata mea.

    Imi pare rau, oricare ar fi fost motivul.

    George: sa gasiti “x deosebiri”

    Stai linistit. M-am amuzat doar ca, dupa imaginile cu Teo și Viorel, postate de Rozalia, la scurt timp au urmat ale tale (pozele 2 și 3 de la mare și pozele cu Viorel).

      (Citează)  (Răspunde)

  • Mihai cel-far-de mila!

   Mihai, esti ca o “fata mare”: ti-ai pierdut rabdarea! Lasa omul sa-si revina! Nu sesizezi cat de greu-incercat a fost in perioada asta, cum s-a luptat el cu valurile si cu friptanele, cat de incordat a putut fi cand a trecut pe langa el vreo duduie de 120-60-90 si cu bikini de 20 cm2 ( mai ales daca a stat pe burta!) si cate si mai cate …
   P.S.: George, eu te inteleg perfect!

     (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.