Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

4Sep/10

Invitatie in Moldova (jud. Bacau)

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (10) Trackbacks (0)
 1. Pozele sunt facute cu precadere in Slanic Moldova (parcul, zona izvoarelor de apa minerala), dar si in imprejurimi (Muntele Cosna, Valea Uzului).

 2. Tot e bine...

  Ma gandeam ca intram in pana de idei. Si uite a aparut George!! Cu niste poze superbe. Bravos natiune!

 3. explicatii

  Frumoase poze, George. Stii ce le-ar face si mai frumoase? Niste comentarii mici, de exemplu unde e fiece poza. “Bacau” e cam general…

  • Am incercat, dar cred ca n-am introdus “etichetele” in campurile corespunzatoare, in articol imi aparea doar o singura poza, asa ca am sters tot si am postat pozele fara explicatii.

   • Trebuie sa intri in biblioteca si sa completezi campurile corespunzatoare pentru fiece poza. Ai incarcat pozele de doua ori, asa ca eu am sters al doilea set de poze.
    Mult noroc!

 4. Pana la urma, te-ai plimbat un pic. Foarte frumos. Daca nu gresesc, imaginea 8 (cod P1140821) este barajul de la Bicaz. Ai/ati dormit pe vaporas? Sau nu mai exista (vaporasul)?
  Eu am dormit pe vaporas (prin ’90 sau ’91 – ce tineri eram pe atunci!). E foarte ciudat sa cobori din creierii muntilor (cum mi s-a intamplat mie) si sa dormi pe un “iaht” (vorba vine, era o ruginitura de ma temeam sa nu se scufunde!).


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.