Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

27Sep/10

LA MULTI ANI, GABI!

Am vazut in Taclale (recunosc, mai trag cu ochiul pe acolo  sa vad ce mai e nou prin fosta clasa C :grin: ) un tortulet si o urare. Recunosc ca nu stiu data exacta (24??). Deci, La multi ani, Gabi, sa ti se indeplineasca dorintele ramase neindeplinite in ultmii 40 de ani, sa fii iubit si astept fotografii cu sarbatoritul si cu tortul adevarat (parca spunei ca fetita ta urma un curs de gospodarie, deci trebuie sa fie un tort adevarat :grin:).

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (11) Trackbacks (0)
 1. Deși nu e 24-09-2011, din nou îl sărbătorim pe :gabi:. De fapt, de data asta îl sărbătorim pe Nicolae :beauty:!
  La mulți ani, maestre! Si mai scoboară-te și tu printre noi, plebeii, că-ți cam ducem dorul!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Mai bine mai tarziu decat la anu’: La multi Ani, Gabitzu!!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Toată lumea să-l felicite şi el... nimic!

  Gaaaabi! javascript:appendSmiley(‘:announce:’) O, Gaaaabi! Unde eşti? Nu ai net pe-acolo? LA MULŢI AAAANI! Nu dai de băuuuuut! Ia uite câţi însetaţi suntem!

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Pai daca-i asa vin si eu sa beau...

  Cu probleme-probleme, n-am mai trecut pe-aici. Sincer, nu-mi prea mai aduc aminte cine-i mai batran ca mine. Si nici cine-i mai tanar…Din amneziile voastre un lucru e cert: Gabi pare a fi un pic mai batranel. Profesore, sa fii sanatos (inca vreo 60 si ceva de ani cel putin), sa fii iubit si fericit. Si chiar daca ne-am grabit… ramane pe mai tarziu :)) :laugh: :grin: !

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Am avut un gand de “articol” nou, dar m-am abtinut. Nu ca nu ar fi meritat sarbatoritul, dar ultimele urari nu prea au avut ecouri. M-am rezumat la :cake: din “taclale”.
  Si memoria mea zice tot 24. Sau e o amnezie comuna :beauty:!
  P.S. Ma enerveaza ca nu pot sa citez “ultmii” si “spunei”. Ai salivat la gandul tortului si ai mancat ce ai avut mai aproape? :beauty:

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.