Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

27Sep/10

LA MULTI ANI, GABI!

Am vazut in Taclale (recunosc, mai trag cu ochiul pe acolo  sa vad ce mai e nou prin fosta clasa C :grin: ) un tortulet si o urare. Recunosc ca nu stiu data exacta (24??). Deci, La multi ani, Gabi, sa ti se indeplineasca dorintele ramase neindeplinite in ultmii 40 de ani, sa fii iubit si astept fotografii cu sarbatoritul si cu tortul adevarat (parca spunei ca fetita ta urma un curs de gospodarie, deci trebuie sa fie un tort adevarat :grin:).

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (11) Trackbacks (0)
 1. Deși nu e 24-09-2011, din nou îl sărbătorim pe :gabi:. De fapt, de data asta îl sărbătorim pe Nicolae :beauty:!
  La mulți ani, maestre! Si mai scoboară-te și tu printre noi, plebeii, că-ți cam ducem dorul!

 2. Mai bine mai tarziu decat la anu’: La multi Ani, Gabitzu!!

 3. Toată lumea să-l felicite şi el... nimic!

  Gaaaabi! javascript:appendSmiley(‘:announce:’) O, Gaaaabi! Unde eşti? Nu ai net pe-acolo? LA MULŢI AAAANI! Nu dai de băuuuuut! Ia uite câţi însetaţi suntem!

 4. Pai daca-i asa vin si eu sa beau...

  Cu probleme-probleme, n-am mai trecut pe-aici. Sincer, nu-mi prea mai aduc aminte cine-i mai batran ca mine. Si nici cine-i mai tanar…Din amneziile voastre un lucru e cert: Gabi pare a fi un pic mai batranel. Profesore, sa fii sanatos (inca vreo 60 si ceva de ani cel putin), sa fii iubit si fericit. Si chiar daca ne-am grabit… ramane pe mai tarziu :)) :laugh: :grin: !

 5. Am avut un gand de “articol” nou, dar m-am abtinut. Nu ca nu ar fi meritat sarbatoritul, dar ultimele urari nu prea au avut ecouri. M-am rezumat la :cake: din “taclale”.
  Si memoria mea zice tot 24. Sau e o amnezie comuna :beauty:!
  P.S. Ma enerveaza ca nu pot sa citez “ultmii” si “spunei”. Ai salivat la gandul tortului si ai mancat ce ai avut mai aproape? :beauty:

  • ERATA

   Nimic nu ierti. Insa recunosc ca ai spirit critic constructiv.
   ultmii = ultimii
   spunei = spuneai
   :grin:

   • Rozi: Nimic nu ierti.

    Ba da. Vezi articolul “Fara imagini”, postul 5, randul 1, cuvantul 9 :beauty:!

   • Rozi: Insa recunosc ca ai spirit critic constructiv.

    Foarte constructiv nu sunt sigur daca e. Enervant, isterizant – da. Dar, daca enervarea genereaza vreo 2-3 randuri pe “meleagurile” astea, nu pot sa spun ca ma simt foarte vinovat :beauty:!

   • Sa stii ca pisalogul asta are dreptate(uneori): redactez doua lucrari pentru o conferinta si de patru zile vreo 3-4 insi tot corectam si tot mai gasim erori. Daca eram obisnuiti sa scriem corect…
    P.S. Bag de seama ca si tu pari un pic mai in varsta decat mine… :grin: :-) :vamp:


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.