Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

3Oct/10

La multi ani sanatosi, Vasile!

Daca tot m-am "eugenolizat" pana la ora asta, pot sa te urez, ca deja iti poti sarbatori implinirea a 43 de ... toamne. N-am avut vreodata chemari pentru cuvinte frumoase, mestesugite, (in ciuda parerii lui Luci, eu cred ca talentul meu scriitoricesc nu depaseste nivelul de compunere de clasa a V-a) asa ca fac doar o trimitere la titlul. Ca de restul [adica o excursie, o masina sau mai stiu eu ce-ti doresti (sau ce va doriti, ca s-o bag in discutie si pe consoarta ta)] - te poti ocupa si (mai mult sau mai putin) singur!

Numai bine!

P.S. Chiar daca site-ul zice "3 oct", sa stii ca nu are o OTS corespunzatoare. Este 04-10-2010, ora 0h48.

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (11) Trackbacks (0)
 1. Am reusit sa vin sa iti spun si eu un “La multi ani Vasile” din inima …
  Intarziat cum ma stiti…. dar prezent totusi.
  Sa stii ca ma “chiar” bucur sa iti pot ura sa ramai acelasi suflet tanar.
  Poate fiindca ne-am intalnit …atunci, eu cred ca ramanem cumva “greu de schimbat” in ochii colegilor. Eu te vad acelasi de atunci. In fond nu au trecut chiar asa de multi ani, nu ? Ce vom mai spune peste alti 25 de ani ?
  Dan

  • Nu am mai intrat de aproape 2 zile pe site și era să leșin văzând mesajul de la Dan. Mai ales că, fiind pe punctul de a termina tratamentul, îmi dispare și unica modalitate de șantajare (nu că ar fi dat roade până acum :beauty:).
   Ai uitat să te autentifici. Sau calculatorul a uitat cine ești, de când n-ai mai dat pe aici :beauty:!

 2. Cum va bucurati voi...

  … ca unii imbatranesc si-i roade reumatismul! :yawn:
  … ca s-au ingrasat si regreta ca stau la etajul 3! :smug:
  … ca sunt salutati de copii de pe scara cu “saru-mana”! :doh:
  … ca …
  Glumesc! Si nu numai ca n-am nici un complex de varsta (cel putin profesional pare a fi varful de cariera!), ci chiar sunt incantat de urarile voastre. Dar acum am o problema: sa aflu cand sunt (sper ca n-au fost deja) aniversarile voastre. Va multumesc si va astept (mai des) la taclale!
  P.S: Si sa stiti ca Teo nu are calculator pentru ca i s-a prajit laptopul. De atata uzura :laugh: . Drept urmare m-a sunat, ceea ce este mai mult decat iesit din comun. Nu-i asa Mihai?!?!

  • Vasile: ceea ce este mai mult decat iesit din comun

   Cred că nu. Cred că te-a sunat mai des decât a intrat pe site. Iar prăjitul/coptul/fiertul laptopului este cumva un pretext. E ca și când aș spune că nu alerg pentru că n-am trening sau adidasi de firmă. Nu alerg de lene, de indolent, eventual din lipsă de timp (discutabil: psihologii spun că nu există o lipsă de timp, ci o incapacitate individuală de organizare a acestuia).

   • Ca sa fiu corect pana la capat, pe Teo eu l-am cautat in ultimul timp. Pentru a ma ajuta intr-o problema personala. Si am constatat ca e acelasi caracter: superlativ, exceptional. Comunicarea “de tip nou” probabil ca o uraste si o respinge sincer. Asa ca, Mihai, hai sa-l iertam si sa-l aducem cat mai des pe-aici. Pe el si pe Dan. Care pare a avea acelasi tip de repulsie…

    • Vasile: Pe el si pe Dan.

     Cu Dan e mai greu. A terminat tratamentul, deci am pierdut orice posibilitate de șantaj (după cum am mai spus) :beauty:!
     E drept, acum este în tratament d-na Grămoiu. Dar încă nu m-am prins dacă posibilul șantaj este „dacă nu intri pe site, nu-i mai fac anestezie” sau „dacă nu intri pe site, îi fac anestezie” :beauty:!

     Vasile: e acelasi caracter: superlativ, exceptional

     Cred că n-am susținut contrariul vreodata. Doar că îmi păstrez poziția critică față de atitudinea de tip „sunt încântat de ideea acestui site, mă bucur că ne regăsim pe aici, dar eu intru o dată pe an”. Indiferent despre cine este vorba. (In privința asta, Dan a căpătat cele mai multe și mai vehemente critici, doar că, vazându-ne cvasisăptămânal vreun an, le-a primit direct.)

 3. La multi ani!

  Mult noroc, bucurii si numai impliniri!

 4. La multi ani, Vasile!! Iti doresc numai bine!

 5. Inca o scapare de-a mea si ceva imi spune ca, pe masura ce trece vremea, nu va fi nici ultima. Stiam ca e ceva legat de data de 4, dar nu mai stiam daca e octombrie sau noiembrie. Un calduros “La multi ani, scump coleg!”

 6. Nu e un semn de senilitate revenirea asta, dar am oscilat intre :cake: si :beer:. Cum in mesajul anterior nu puteam baga nici una din ele, incerc acum. Ramane valabil ce am delirat mai ‘nainte :beauty:!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.