Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

7Noi/10

(Auto)Urare

Daca tot e pustiu pe aici, daca tot mai e putin pana sa ma sarbatoresc (prin munca, evident, cum credeti ca ar putea sa fie altfel :beauty:!), sa ma urez de pe acum. Asadar - sa fiu sanatos, linistit, sa-mi faca placere ceea ce fac, sa fiu iubit, etc. Adica sa fiu in continuare asa cum sunt acum!

Si daca tot bat campii pe meleagurile astea, sa le doresc aceleasi lucruri lui Gaby (care a disparut cam de mult) si Mihaelei (ex-Caraclinschi, care nici nu a aparut). In rest - numai de bine tuturor!

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (13) Trackbacks (0)
 1. Cei din urma...

  Din cauza oboselii n-am vazut articolul lui Mihai. Asa ca n-am decat sa le spun inca o data “La multi-multi ani sfintilor”!!!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Pentru Mihai si Gabi toate gindurile mele bune si optimiste, sa va fie bine o suta de ani de-aci incolo, ca dupa aia om mai vedea!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. La multus anus

  La multi ani, Mihail! Sa traiesti cu numele!
  Sanatate, musterii suficienti (ca sa-ti placa si mai abitir ceea ce faci- ca banuiesc ca nu stomatologesti doar de hobby) si ceva mai multa odihna! Nu neglija odihna si familia. Poate dauna.

    (Citează)  (Răspunde)

 4. La multi ani, Mihai! Uite noi fetele sintem mai harnice si te uram, asta ca sa nu mai iti plingi propria soarta si sa-ti trimiti auto-urari…A propos, asta imi aminteste de Dan Gramoiu care isi posta “auto-scrisori” pe vremea cind facea armata la Galati…Sa ne traiti si tu si Gabi, sa infloriti si sa ramineti vesnic aceiasi…

    (Citează)  (Răspunde)

  • camitzu: sintem mai harnice

   Abia am fost reanimat (dupa ce am vazut mesajul lui Dan) si am cazut din nou in inconstienta citind despre harnicia ta. Noroc cu galeata de saruri tinuta la indemana!

   camitzu: ca sa nu mai iti plingi propria soarta si sa-ti trimiti auto-urari

   “Desi vorbesti pe inteles/Eu nu te pot pricepe”
   Bibliografie: “Academia Catavencu”, perioada (aproximativa) 2000-2003, rubrica “Aberatia de publicitate”.

     (Citează)  (Răspunde)

   • era vorba de mine si de Rozi care te-au urat printre primii/primele..aici era vorba de harnicie…oricum cred ca noi fetele aparem mai rar si pt faptul ca se da dovada de un anume machism…va cam place sa discutati intre voi, voi baietii, fortbal si alte subiecte specifice…cit despre ce nu poti pricepe ,… era doar o gluma…, dar n-o sa fac un desen…data viitoare scriu in franceza,. poate asa vei pricepe mai bine Mihai

      (Citează)  (Răspunde)

    • Primul m-am urat eu :beauty:. Al doilea a fost George.

     camitzu: noi fetele aparem mai rar si pt faptul ca se da dovada de un anume machism

     Să apelăm la ajutorul lui Vasile pentru a numi științific „mania persecuției”. Discuțiile despre fotbal au fost discrete spre inexistente (nu din amabilitate, ci, cred eu, din incapacitatea „maciomenilor” de a emite comentarii pertinente, eu numărându-mă printre cei mai neaveniți).

     camitzu: data viitoare scriu in franceza

     Cu certitudine voi înțelege și mai puțin.

       (Citează)  (Răspunde)

 5. La multi ani, Mihai, si tot ce ti-ai dorit sa se implineasca…. sa sarbatoresti si sa te bucuri alaturi de cei dragi! :present:
  Si pentru Gabi, aceleasi urari din tot sufletul… Sper ca totul e bine acolo, in Canada, pentru ca disparitia lui de pe site ne ingrijoreaza!
  Celor care mai au astazi prieteni si rude cu numele celor doi sfinti arhangheli…. numai urari de bine si La multi ani! :cake:

    (Citează)  (Răspunde)

 6. La multi ani, dragalasilor, si sa va bucurati de frumoasele nume de ingeri pe care le purtati!

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.