Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

8Noi/10

La multi ani !

Am venit sa va spun "La multi ani" dragi colegi Mihai si Gabi. E adevarat ca nu sunt prea vorbaret si nu zabovesc prea des pe aici, dar asta nu inseamna ca v-as fi uitat pe voi si pe toti colegii nostri. Sper sa fiti sanatosi si fericiti .

Autor: Dan. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (6) Trackbacks (0)
 1. Nu are vreo legatura cu urarile, dar nu aveam chef sa fac un nou “articol” pentru asa ceva. Mi-a placut mult articolul Adinei Popescu, “Braila – orasul si cainii” din Dilema Veche (numarul din 11-18 nov, pentru cei care citesc mai tarziu comentariul si “ultimul numar” ar fi un pic neclar; evident, pentru cei care au si curiozitatea sa-l citeasca). Din pacate, nu e intr-o nota prea optimista.

 2. Nu-ti face iluzii prea mari
  Pai ce-i asa greu?? Ne-am intalnit ad-hoc 4 oameni (chiar 5, daca-l numar si pe fugitivul Puiu Boboc) intr-o pizzerie. A doua zi l-am vazut pe George, iar cu doua zile inainte ma intalnisem cu tine. Crezi ca e imposibil sa ne vedem cat de multi in 2011, dupa 25 de ani si intr-un cadru putin mai oficios??? Pai daca-i asa, cu exceptia celor plecati peste mari si tari, putini la numar, cel mai greu e pentru mine. Ca vin de la mama-dracu. In rest, sunteti grupati in Braila si Bucuresti. Nimic mai simplu…

  • Vasile: 4 oameni (chiar 5,

   Si dovezile. Pozele, adica. N-a fost si vreun telefon la intalnire?

   Vasile: Crezi ca e imposibil sa ne vedem…

   Nu, doar putin probabil. Intalniri de 3-4-5 sunt usor, chiar foarte usor, de realizat [daca tu imi puteai spune cu o zi inainte programul tau, ar fi venit si Dan si, probabil, Viorel (nu e o critica)]. De pe la 6 in sus, dificultatile “intalnirii” cresc exponential cu fiecare persoana adaugata.

   Vasile: cel mai greu e pentru mine

   Esti la mare concurenta cu Camelia (ex-Sandu).

   Vasile: Nimic mai simplu…

   Daca nu se face in 24 de ani (si ceva), inseamna ca nu e atat de simplu.
   Sa clarific niste lucruri:
   1. Daca se hotaraste ceva concret, eu pot veni oricand si oriunde (singura conditie: sa se stie cu vreo 10-15 zile inainte)
   2. Nu sunt in stare sa fac parte din “comitetul de organizare”, spre rusinea mea.
   3. Raman la parerea ca amintirile din liceu nu trebuie “updatate” (daca mai intra Gaby pe aici, iar ma critica pentru inventarea cuvintelor :beauty:), pentru a se evita depresiile (dar, daca ai prieteni psihiatri, psihologi, psihoterapeuti, etc – nici o problema!). Pana la urma, daca nu ai avut legaturi 25 de ani cu cineva, inseamna ca nici nu ai simtit cu adevarat nevoia, asa ca lucrul asta poate ramane si in continuare. Cele 3 randuri de pe site sunt suficiente.
   P.S. Scuze daca am fost prea pesimist. Am incercat sa fiu doar realist, dar e posibil sa nu-mi fi “iesit” prea bine :beauty:!

 3. Sper ca sticla aia e cu apa minerala. Ca sa nu-mi sara etanolul la gatul hepatocitelor!

 4. Va rog nu lesinati...

  Am ajuns acasa. Si am aflat ca azi sarbatorim sfintii Mihail si Gavril. Unii chiar m-au felicitat, desi eu sunt Sf. Vasile. Da’ cand am deschis site-ul sa-i felicit pe Gabi si pe Mihai, sa lesin si nimic mai mult. Dan a fost mai iute si a postat inaintea mea. Asta inseamna ca (chiar) am putea sa ne intalnim in mai 2011. E o propunere a unui grup mai mare. Asupra caruia am sa revin. Apropo. La multi ani sfintilor!!! Ca de fapt asta voiam sa va spun!!

  • Uita-te mai jos, sa vezi ca nu doar Dan a fost mai iute de “tasta”. Pe mine ma ia lesinul doar cand vad ca mai scrie si Dan pe aici (cred ca as avea stari aproapiate lipotimiei chiar daca as vedea o caseta goala, doar sa aiba avatarul lui Dan).

   Vasile: Asta inseamna ca (chiar) am putea sa ne intalnim in mai 2011.

   Nu-ti face iluzii prea mari. Ca sa eviti niste deceptii. Am mai spus: mie mi se pare ideal site-ul asta (evident, cand mai scrie si altcineva in afara de mine).


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.