Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

1Dec/10

La multi ani, frati romani, oriunde va veti afla!

Nu cred ca astazi este ziua cea mai nimerita spre a va supune atentiei link-ul de mai jos, dar abia ce am citit stirea si inca sunt sub influenta celor aflate. http://www.obiectivbr.ro/local/50366-hoii-de-bronz-au-vandalizat-grupul-statuar-qtraianq.html

In rest, sa ne auzim numai cu vesti bune!

Autor: George. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (8) Trackbacks (0)
 1. Reparatia necesara...

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/la-multi-ani-romania-55891.html (http://voxpublica NULL.realitatea NULL.net/politica-societate/la-multi-ani-romania-55891 NULL.html)

  • Uite ca exista si articole care pot trece peste onaniile limbii de lemn updatate!
   Tot respectul pentru ca l-ai gasit, multumesc ca ni l-ai trimis si noua!

  • Frumos articol! Sau mai bine zis consistent si plin de adevaruri. Daca-ti avea ocazia sa vedeti lumea ce ne inconjoara prin prisma medicului “de la urgente”, probabil ati fi (si mai) socati. Sa vedeti cat de mizerabila e lumea reala! Are dreptate Dincu: tara e minunata; in schimb creaturile care o populeaza sunt ingrozitoare, pline de lasitate si fara coloana vertebrala!

 2. România este o ţară deosebit de frumoasă! Păcat că e locuită!

  • Citatul original era din N. Iorga si se referea la R.S.S. Moldoveneasca, daca nu ma insel. Anyway, nu pot decat sa te aprob, eu consider ca savarsesc un mare pacat ca inca mai locuiesc in aceasta tara!

 3. Reminiscente pre-90-iste: sarbatoriri prin munca. Fiecare in felul lui :beauty:!

  • De remarcat ca baietii au actionat cu anticipare! Asta ar trebui sa-i faca un pic mai “patrioti” decat noi, cestilalti, nu-i asa?

   • Pentru parada militara de pe 1 decembrie a fost nevoie de o repetitie (pe 27-11) plus agitatie mare prin unitatile militare. Deci nu doar “baietii” respectivi au muncit si inainte!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.