Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

24Dec/10

Craciun Fericit!

Craciun fericit tuturor ce mai trec pe aici! N-am mai surfat nici eu cam de multisor, dar profit de aceste imprejurari festive ca sa va spun ca ma gindesc cu drag la voi, la momentele de neuitat pe care le-am petrecut impreuna si pe care timpul si distantele nu le pot sterge nicicum!Va pup cu drag! Sa ne auzim cu bine la Anul si cine stie, poate reusim sa ne si vedem!

Comentarii (8) Trackbacks (0)
 1. LA MULTI ANI!

  Pentru ca e tardiv pt urarile de Craciun – care pt mine a fost mai putin fericit, in ajun internandu-l pe tata cu glicemie 780 – va urez un an nou mai bun (o sa fie mai greu pt cei care l-au avut si pe 2010 excelent, insa mereu este loc de mai bine…), bucurii, impliniri… si toate visele frumoase sa devina realitate ! :clover: :cake:

 2. La multus anus, 2011

  Va urez un Anus Nous bun, asa cum si-l imagineaza fiecare, acolo unde viseaza fiecare (in Romania , pentru cei care s-au adaptat perfect la “valorile” de aici sau prin alte parti pentru cei care si-au luat sau urmeaza sa-si ia lumea in cap).

  • Uite și primul consumator de zeamă de varză. Sau poate n-o fi primul, dar la el efectul a fost mai rapid :beauty:!
   George nu intră în discuție. Probabil că el a apucat să scrie înainte de excesele ce au necesitat „moarea de curechi”!

 3. Craciun fericit, oameni buni, s-aveti un an 2011 bun si sa ne vedem in mai, cit mai multi. Si pentru brailenii din Braila (n-am gasit alta exprimare) : Vasile e pe acasa, poate ne vedem luni sau marti. La Multi Ani !

 4. Amin!
  Pardon, adica, va urez sa aveti un Craciun fericit si un An Nou mai generos decat cei de pana acum!

 5. Spre deosebire de tine, Camelia, eu am trecut mai des pe aici, dar cu un folos mai mic decât speram. Așa că încep cu urările.
  Sper ca 2011 să fie mai bun decât 2010 (pentru mulți dintre noi ar fi destul de greu să poată fi mai prost – nu e cazul meu, nu mă pot plânge) și mai prost decât 2012 :beauty:! Mă abțin să detaliez „binele” pentru că este extrem de relativ și fiecare își cunoaște foarte clar „binele” propriu. Sper să fim sănătoși (același lucru fiind valabil pentru partenerii de viață, copii, căței, purcei și ce mai are fiecare prin bătătură!). Sper să intrați mai des pe aici (și să nu vă opriți doar la atât – să mai și scrieți câte ceva).
  Cam atât mă duce capul să vă urez. Restul – că petreceți sau nu, că ne vom întâlni sau nu – sunt fleacuri. Să auzim doar de bine (în măsura posibilului). Si mai aruncați-vă câte un ochi și pe „forumul de discuții” (dar nu-l lăsați acolo, că vă mai trebuie :beauty:!)


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.