Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

27Dec/10

Majorat

Din ciclul "parca ieri eram ca ei" , atasez 3 foto de la majoratul Ralucai:

- tortul este in exclusivitate facut de Virgil (nu va inchipuiti ca in rest o mai face pe bucatarul...)

- foto mama-fiica este o explicatie a multelor kilograme si riduri ale subsemnatei

- aruncatul sarbatoritei - sa stie si ceilalti parinti ce-i asteapta :)

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (22) Trackbacks (0)
 1. la multi ani, cu intarziere

  o mica nelamurire: dintre cele trei poze pomenite de Rozi, eu vad patru. Si doua torturi, aparent pentru doua fete diferite (sau o fata numita Raluca Roxana).

  PS.
  A, m-am prins, George (care nu cred sa se numeasca si Virgil) a intervenit cu poza tortului fiicei lui.

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Mai stiu eu o “majoreta”!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. nedumerire

  Am gasit intamplator comentariu lui Teo cand editam articolul. De ce nu aparea aici??? Am apasat pe aprobare si a aparut aici :grin: Ce desteapta sunt! :grin: :grin: Iar fotografiile se vad 3, dar daca fac click pe una, apar 6, adica se repeta :grin:
  Asta e… exersam si invatam ….

    (Citează)  (Răspunde)

  • Eu le văd bine. Poate o fi consumat oarece alcool calculatorul, dar, între timp, s-o fi dres cu niște zeamă de varză :beauty:!

   Rozi: Am apasat pe aprobare si a aparut aici

   Ti-o fi dat Gaby niște puteri suplimentare. Am încercat și eu, dar fără efect (aseară).
   De atâtea lucruri noi, am și uitat să-l felicit pe Virgil pentru realizarea gastronomică. Bine, din poză realizarea e mai mult estetică, dar presupun că „live” a fost și o reușită gastronomică! Mult succes la următoarea încercare (presupun că ăsta e primul majorat, deci mai urmează).

     (Citează)  (Răspunde)

  • Hai că m-am prins. Ai putut „aproba” comentariul lui Teo deoarece era într-un „articol” creat de tine (unde fiecare are și drept de moderare, în afara „șefului cel mare”). Oricum, poți vedea comentariile scrise de Eugenia și Monica. Când voi avea oarece timp (acum sunt la cabinet) am să caut niște comentarii de-ale mele care nu sunt încă aprobate (nu știu de ce) să rog inițiatorii articolelor „să-mi semneze cererea” :beauty:!

     (Citează)  (Răspunde)

  • Dacă tot ți-am făcut praf cu tot felul de inepții topicul majoratului junioarei tale, să-l fac și pulbere:
   1. Aprobă-mi și mie, te rog, comentariul din „România pitorească” (caseta 2.1.1.). Pentru asta, pașii ar trebui să fie: administrare site… (așa cum ai făcut pentru comentariul lui Teo). Probabil că va merge. Tot aici mai poți aproba un comentariul al Cameliei.
   2. Alte comentarii ce mi-ar trebui aprobate:
   – de Vasile, în „Ziua regelui”, sunt două
   – de Dan, în „La mulți ani” (slabe speranțe la cât de rar intră pe site!)
   – de George, în „Gabi, don’ profesor, don’ inginer, ajută-ne”, în caseta 3.
   3. Camelia ar trebui să aprobe un comentariu de-al lui Teo, în „Crăciun Fericit”
   Comentariile din „Primul popas” mă îndoiesc că pot fi aprobate de altcineva în afară de Gaby.

     (Citează)  (Răspunde)

   • Am reusit doar la articolul scris de mine… Intru pe editare articol, nu pe administrare site. Si acolo imi apar comentariile, iar cele care sunt ingalbenite sunt cele care nu apar aici… si au dedesubt un buton cu APROBA :grin:
    Deci fiecare sa-si aprobe comentariile ascunse :grin:

      (Citează)  (Răspunde)

    • Cu plecăciuni adânci :beauty:!

     Rozi: fiecare sa-si aprobe comentariile ascunse

     Asta spusei și eu. Lista nu îți era adresată în totalitate. Nu contează cum ai făcut, important e că ai rezolvat. Probabil că Vasile și George vor aproba comentariile din topicurile (sau topicele :beauty:! lor. Mai greu va fi cu Dan (nu din lipsă de cunoștințe, ci de prezență). Lasă că vine consoarta lui mâine, la tratament, și poate îl urnește!
     Incă o dată, mulțumesc. Până la urmă, ne facem mari și ne descurcăm singuri. Asta nu înseamnă că n-aș vrea să apară Gaby pe aici.

       (Citează)  (Răspunde)

 4. Sper să nu stric topicul ăsta, că nu prea are legături cu majoratul Ralucăi. Avem doi vizitatori noi. Oarecum. Eugenia ex-Gheorghe (actual Osmont, dacă nu m-a lăsat memoria) – de prin septembrie (abia acum am remarcat) și Monica ex-Gheorghe (actual Merticaru) – de vreo două săptămâni. Nu prea se pot exprima deoarece șeful chiulește și nu are cine să le aprobe comentariile. Gaby, mă auzi? Incep să răgușesc :beauty:! Nu o lua ca reproș, știu că, pentru un timp, site-ul este ultimul lucru la care te gândești.
  Domnu’ doctor Anghel, dacă vrei să-ți vedem comentariile, nu uita să te autentifici. (Sub caseta „Meta” dă un click pe „autentificare”, scrie-ți numele și parola. Ai și o casetă de bifat ca să țină minte calculatorul astea, să nu le scrii de fiecare dată.) Iar dacă vrei să vezi pozele, dă un click pe „administrare site” (după ce te-ai autentificat!) și apoi pe „bibliotecă”. In momentul ăsta, pozele pe care vrei să le vezi sunt primele 3.

    (Citează)  (Răspunde)

 5. 1. Ce bătrâni suntem!
  2. Incă mai poți insera pozele aici (dacă Gaby ar fi fost mai prezent, te-ar fi ajutat el, așa – va trebui să te descurci singură). Ajutor (verbal): dă-i „editează” și vezi cum mai butonezi. In principiu, dacă eu am reușit, un inginer nu poate să dea greș!
  3. Vera (soția lui Teo) este diabetolog, deci ai pile pentru tatăl tău.

    (Citează)  (Răspunde)

  • Trebuie sa mai exersez inseratul asta… Tortul l-am inserat mai jos pt ca de cate ori inseram a treia fotografie, disparea una din celelalte :grin: In fine, se vede ceva :grin:
   Cred ca o urare buna pt anul 2011 ar fi ca intalnirile noastre, macar cele virtuale, sa fie cat se poate de numeroase :grin: – macar saptamanale :grin:

     (Citează)  (Răspunde)

  • La multi ani!!!

   Rozi, pentru tine de doua ori “La multi ani”. Mi se pare de neconceput sa ai un copil la varsta majoratului! Da’, asta e: trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca imbatranim…

   P.S. Si nu te mai lamenta atata: nu ai nici pe departe sunculite ca ale mele, nici riduri n-am prea vazut, parul nu te-a parasit ca pe Teo, si oricum ai fi singura pe care as recunoaste-o pe strada (din cati colegi am revazut). S-ar putea sa ai surpriza ca cineva sa fluiere pe strada dupa tine!… Apropo, stii cine mai fluiera ia ziua de astazi dupa femeile trecute de 40 de ani???

     (Citează)  (Răspunde)

  • Pentru Mihai: poate tu esti batran: io-s june!!! :grin: :laugh: :grin: :laugh:
   Pentru Rozi: sper ca tatal tau sa-si refaca rapid sanatatea (si pentru asta trebuie neaparat sa-l duci la Veronica Anghel: nu pentru pile, ci pentru ca e singurul doctor care-l poate trata ca lumea).

     (Citează)  (Răspunde)

 6. Rozy, sa va traiasca, chiar asteptam momentul cind o sa vad un copilut al unui coleg ajuns la majorat! E semn ca am trecut in alta faza a “devenirii noastre”… Baiul e ca nu stiu pe ce sa dau clic sa le vad pe poze. Pina ma lamuresti, sa-ti spun ca miine ne vedem iar, eu, Vasile si Luci, nu stiu cind si cum. Si daca George sau alt coleg aflator in oras ar vrea sa ne vedem, poate da un semn.

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.