Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

31Dec/10

URARI DE ANUL NOU, Revelion 2011

Pentru ca inca e sezonul urarilor, profit de faptul ca sunt la servici si urez tuturor un An Nou cat se poate de bun, sanatate multa (ca, intr-adevar, e mai buna ca toate), distractie placuta de Revelion alaturi de cei dragi! Astept sa atasati fotografii de la Revelion!

Si pentru Vasile numai urari de bine si tot ce isi doreste - pentru ca Sf. Vasile e f. aproape.

Imi amintesc cu mare placere de Revelionul petrecut la Gabi (cred ca si ultimul petrecut cu gasca de liceu), cand Mihai a "confectionat" ... artificii... sau bombite... Oricum, ceva "chimic", cu fum si scantei...

LA MULTI ANI PT 2011 SI SA FITI IUBITI!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (14) Trackbacks (0)
 1. 2011

  Salutare in noul an! Frumoase fotografii, dar nu prea inteleg de ce unele comentarii apar si in articole si pe forum. In fine, nu conteaza, important e ca le vedem.

    (Citează)  (Răspunde)

  • Sait, sait, sait...

   Forumul de discutii l-am vazut abia acum. Constat ca are 4 membri. Cum postati acolo? In lipsa lui Gabi cred ca o sa fie mai greu. Dar o sa ne descurcam…

     (Citează)  (Răspunde)

   • E foarte ușor de postat. Ai „new topic” pentru a iniția un topic nou. Dacă vrei să scrii ceva într-unul existent, îl deschizi și, la sfârșit, ai o caseta în care îți reverși preaplinul ideatic. Dacă deschizi topicul „Salut” și îl citești, vei vedea că, acum 6 luni și 3 săptămâni ai scris și tu ceva (din câte înțeleg, într-un moment de rătăcire, ca să vorbesc elegant). Tot acolo vei găsi câteva îndemnuri de-ale mele. La care se adaugă încă vreo 10-15 înghiontiri generale prin diverse comentarii de pe aici.
    Sunt 4 membri, adică George, Rozalia, tu (surprinzător!) și eu. Că noi am scris până acum câte ceva. Gaby nu intră în discuție (deși a scris), el fiind cumva „dincolo de bine și de rău” (să mă dau și eu cult, cum că l-aș fi citit pe Nietsche, lucru fals :beauty:).
    Așadar, spor la citit (inițial) și la postat. Dacă ai dificultăți în inserarea pozelor, o pot face eu, dar intr-un mesaj al meu (vezi imaginile de la Revelionul lui George). Mie îmi place chiar mai mult „forumul de discuții” decât partea asta (fiecare parte are avantaje și dezavantaje).

      (Citează)  (Răspunde)

  • Rozi: dar nu prea inteleg de ce unele comentarii apar si in articole si pe forum

   Dă un exemplu concret, eu nu reușesc să vă ce spui tu. E posibil să fi întrecut măsura calculatorul tău în perioada sărbătorilor. Nu ai un castravete acru sau un gogoșar la îndemână?

     (Citează)  (Răspunde)

 2. La multi ani!!!!!

  Multumesc pentru urarile de Sf. Vasile. Pentru mine a fost un pic aiurea: am fost de garda de Anul Nou si am continuat 24 de ore la SMURD. Adica m-am intors pe 2 dimineata din garda. Un motiv intemeiat pentru “inactivitatea” de pe site. Promit sa revin cu poze si va doresc tuturor, logati sau nelogati, un an mult mai bun si mai fericit!

    (Citează)  (Răspunde)

  • Uite că a apărut cel care era îndreptățit să se refacă mai greu. Din mesaj se vede că nu prea a fost nevoie de zeamă de varză. Mai curând a administrat-o el altora :beauty:! Urările le-am făcut în vreo 7-8 locuri, așa că mă opresc aici (că deja sunt la cabinet).

     (Citează)  (Răspunde)

 3. La Multi Ani, oameni buni, sa va mearga bine si sa fiti sanatosi, ca in 2011 avem treaba, adica ne adunam in mai . Sint convins ca e posibil. Lui Vasile un La Multi Ani extra si o rugaminte : iarna viitoare vino cu trenul, lasa sporturile extreme! NB mi-a bagat fiica-mea parola copy-paste ca sa ma autentific, ca mi-era imposibil s-o tastez corect ca sa intru in rindul lumii.

    (Citează)  (Răspunde)

 4. M-am conformat și am pus oarece poze. Nu sunt de la Revelion, ci de la „refacerea” de după. Le puteți vedea pe „Forumul de discuții” (că acolo reușesc să le postez fără bătăi de cap, pe aici nu prea reușesc și nu voiam să mai inițiez un nou „articol”).

  P.S. La mulți ani sănătoți, Vasile!

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Carcoteala

  Au fost două revelioane – unul – când eram clasa a XII a, altul – când ne ”militarizam”.
  La primul a fost cu bombițe. Adică a fost o petardă prefabricată (care a pocnit sau a făcut scântei – adică a făcut ce trebuia să facă) plus o serie lungă de încercări (nitroglicerină – adică trinitrat de glicerină, ca să nu zică Vasile că m-am senilizat de tot și nu mai știu formule banale :beauty: – și clorat sau perclorat de ceva – aici chiar m-am senilizat și nu-mi mai aduc aminte despre ce era vorba) soldate cu diferite fâsâieli de toată jena. Noroc cu trotilarea dată de alcool, care, prin efectele de dublare/triplare, a estompat eșecul. (Ca amuzament: Dan își amintea ceva cu nitroglicerină aruncată peste gard, cu risc de dărâmare a casei!) Oricum, lăsând la o parte ratările mele „științifice”, a fost o reușită („cauzată” de tinerețe, inconștiență, etc).
  Al doilea, cel militarizat, a fost cam ratat. Sau deja mi se instalase amnezia, că nu mai țin minte mare lucru. Oricum, exista o oarece fisură dată de viețuirea timp de 3-4 luni în atmosfera de mârlănie din armată.
  Revenind în prezent: s-auzim numai de bine.

    (Citează)  (Răspunde)

  • Mihai: Au fost două revelioane – unul – când eram clasa a XII a, altul – când ne ”militarizam”.

   E adevarat ca si eu tin minte ca au fost doua petreceri la Gabi, dar parca una a fost majoratul gazdei si a doua a fost revelionul ’86 (care a continuat si cu o “spolocanie” pe 1 ian). Revelionul ’87 (cand eram in armata) l-am petrecut la Camelia Sandu, eu asa imi amintesc.
   Mai copii, hai sa ne incordam memoria colectiva si sa restabilim impreuna adevarul istoric, ce ziceti?

     (Citează)  (Răspunde)

   • Cel de la Camelia Sandu a fost în anul I de facultate (mă rog, pentru unele – anul II :beauty:). Eu nu am fost atunci (știu doar că ne-am întâlnit, pentru detalii și bătut câmpii). Să vedem ce zice și memoria colectivă. Tot în perioada militarizată știu că am mai fost și la un „sfânt Vasile” (nu mai țin minte la cine :beauty:) imediat după Revelionul de la Gaby. Oricum, astea sunt doar amintiri individuale, cu doza corespunzătoare de eroare.

      (Citează)  (Răspunde)

   • La mine e clar: stiu doar ca am fost impreuna la multe chefuri. La Gabi, la Camelia, la… Dar mi-e foarte greu sa le localizez in timp. In 89′ am fost, parca, la Paula (colega Simonei Boboc). Greu…

      (Citează)  (Răspunde)

   • Cred ca ai dreptate! Insa, pentru certitudine, cred ca ar trebui ca gazdele, Gabi respectiv Camelia, sa ne ajute. Asa si eu imi amintesc cu siguranta de Revelionul din clasa a IX-a facut la mine (Teo parca a adus snitelele :laugh:)
    P.S. Daca ar fi existat si pe atunci aparate foto digitale… Memoriei colective i-ar fi fost mult mai usor :laugh: :laugh:)

      (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.