Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

4Ian/11

Intalnirea de … anul trecut !!!

Si pentru ca am ramas dator, completez arhiva cu poze de la intalnirea din decembrie.

http://vva.org/blog/?p=3253 (http://vva NULL.org/blog/?p=3253)

In premiera, aparem intr-o poza mai mult de trei oameni, ceea ce ma face sa cred ca in mai putem fi mult mai multi. De ce nu toti ??

canada generic viagra (http://vva NULL.org/blog/?p=3312)

clomid discount (http://blog NULL.massmoca NULL.org/2013/10/29/clomid-discount/)
Autor: Vasile. Publicat in: Uncategorized. Etichete: . Comentarii inchise
Comentarii (3) Trackbacks (0)
 1. Yalta?

  Cei 4 de la Yalta nu erau de fapt 3?
  George aduce cel mai bine cu Stalin (deh, mustata…), dar care-i Roosevelt si care-i Churchill? Nici unul dintre ei nu pare sa fie grav bolnav, (ca Roosevelt), si nici unul suficient de gras pentru rolul lui Churchill.

 2. Soarta carcotasului

  Ultimul (sau penultimul) carcotas era cat p-aci sa dea coltul… :rotflol: Norocul lui e ca a incercat sa doboare cu capul un pom austriac si nu unul romanesc :laugh: . Asa ca nu fi… carcotas !! :laugh: :rotflol: :laugh:

 3. Cârcoteli:
  1. Titlul „O sticlă și… doi bucuroși!” este destul de nepotrivit pentru cei care dau un click pe poză. Eu am reușit să văd două sticle. E drept, nu pot exclude un consum de toxină botulinică (parcă asta duce, ca prim semn, la diplopie). Sau poate alcoolul o fi vinovatul :beauty:.
  2. Eu aș fi pus ca titlu „Intâlnirea de la toaletă”. Un clasament al aparițiilor în poze ar fi cam așa: 1-2. ușa de la toaletă și :luci: – 7 prezențe, 3. :george: – 6 prezențe, 4. Teo (regret, nu are emoticon) – 5, 5. :vasile: – 3, 6. d-na Gavrilă – o singură apariție.
  3. Ați fost un pic misogini. Noroc cu genul feminin al substantivului „toaletă”, că mai echilibrează un pic balanța :beauty:!

  De bine:
  Trebuie omologat un nou record. A mai zis ceva Vasile de 5 la o masă, dar nefiind dovezi, nu a putut fi omologat. La mai mulți!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.