Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

11Ian/11

Cine-i nascut in ianuarie… hai sus, hai sus, hai sus

La multi ani pentru George, astazi 11.o1,  bun venit in randul celor de 43 de ani, sanatate, spor la bani, "succesuri" in toate planurile vietii... si petrecere frumoasa!!!

Urmeaza Dan si Viorel, nu stiu exact in ce ordine, daca e 15 sau 25... insa sigur in ianuarie. Si pentru ei numai ganduri bune, La multi ani cu sanatate!!!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (18) Trackbacks (0)
 1. Va multumesc tuturor pentru “party-ul” pe care mi l-ati organizat aici, pe site, si imi cer mii de scuze ca nu am putut participa (din motive tehnice).

  • Acum esti si mai intelept (carcotasii ar spune mai batran :grin: ) si mai dotat :grin: ( in conexiune de internet, la ce te-ai gandit? :grin: :grin: ). Deci si mult mai in forma. Te rugam sa ne pui in mare incurcatura pe acest site. Si sa fii sanatos… restul vin de la sine !!

 2. Vasile: am descoperit minunea

  De data asta, succesiunea a fost:
  – am marcat „am descoperit minunea”
  – click pe „citează”
  După cum vezi, apare într-un loc total nedorit. Adică nu are nici o legătură cu locul din care a fost citatul. Când „articolul” este la început, nu are prea mare importanță, dar când este mai dezvoltat…
  Ca să zic și ceva de bine (astea nu au fost de rău, ci doar niște exemple – sper că nu le-ai luat ca pe critici), mă bucur când mai faci câte un pas înainte. Te aștept nu nerăbdare și pe „forumul de discuții”. Vei avea niște surprize plăcute pe acolo (nu din partea mea, ci din a celor care ți-au luat-o înainte!).

 3. Rozi: sper sa nu mai fie si altii in ianuarie

  Pai cine-i opreste sa se deconspire : :laugh: grin: ? Chiar trebuie sa alertam SRI-ul sa le aflam CNP-urile… :laugh: :laugh:

 4. Mihai: bat cu inelarul drept

  E clar !!! Tu n-ai entorsa la deste !!

  • N-am. Sunt integre. Că altfel nu aveam cum să scurm canalele dinților :beauty:!
   Observație: Dă întâi „răspunde” și apoi „citează” ce vrei să citezi. In felul ăsta, comentariul apare în varianta „casetă în casetă”. Dacă dai direct „răspunde”, comentariul apare în varianta „comentariu nou”. Sper că am fost coerent în cele spuse (nu e critică, nu e cârcoteală :beauty:)!

   • Hai că mi-a ieșit! Mă refer la „bold-irea” observației!

   • Mihai: Dă întâi „răspunde” și apoi „citează”

    Poti sa te miri, dar abia am descoperit minunea de a raspunde citand o fraza dintr-un alt comentariu… Si am experimentat-o de 4 ori. Pai tu n-ai pic de rabdare cu bietii oameni?…

    • Pentru comentariul ăsta, am făcut așa:
     – click pe „răspunde”
     – am marcat „am descoperit minunea”
     – click pe „citează”

     Vasile: am descoperit minunea

     După cum vezi, s-a întâmplat o minune :beauty:!
     P.S. Am mai făcut ceva, dar voi spune în lecția nr. 2!

     • Mihai: s-a întâmplat o minune

      Pai minune era daca mai scria cineva ceva p-aci. Ca am ramas noi doi… Vorba aia: cei 4 evanghelisti erau 3… Luca si Matei!!

 5. Viorel: George. Din pacate, are probleme cu net-ul..isi schimba provider-ul,

  Cred ca nici tu n-ai net prea ager. Ca dai tare rar pe-acilea. Sau poate ai entorsa la deste…

 6. Mihai: Dan e pe 25

  Crezi ca Dan o sa dea pe-aici in ianuarie?

 7. N-am mai cârcotit de mult: ai scris „11.o1”. Corect era „11.01”. E drept, „în orb”, ambele de bat cu inelarul drept. Doar că diferă linia :beauty:!

 8. La multi ani !!!

  Am apucat sa-i transmit si telefonic urarile lui George. Din pacate, are probleme cu net-ul..isi schimba provider-ul, asa ca 2-3 saptamani nu mai da pe aici.

  M-a rugat sa va multumesc de urari in numele lui!

  • Dacă noul „provaidăr” se numește RDS-RCS, s-ar putea să revină spre vară. Eu sper să nu se întâmple așa, că era unul din catalizatorii de pe aici!

 9. La multi ani !!!

  :cake: :beer: :clover: :@)-: Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti !!

 10. :cake: :party: :clover: PT GEORGE
  :cake: :party: :clover: PT VIOREL
  :cake: :party: :clover: PT DAN
  (sper sa nu mai fie si altii in ianuarie :grin:)

  • Rozi: :cake: :party: :clover: PT DAN

   Dan e pe 25. Despre George – nu mai țineam minte, dar bănuiam că voi fi ajutat de memoria colectivă :beauty:! Așa că pot ur(l)a în cor cu voi!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.