Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

25Ian/11

Sarbatori

Mă simt copleșit de atâtea sărbători naționale. 24 ianuarie - Unire, bla, bla. 26 - onomastica lui Ceaușescu. In povești, petrecerile țin 3 zile și 3 nopți. Evident, ca să păstrăm datina, trebuia să avem și pe 25 ceva. S-a nimerit să fie Dan :beauty:!
La mulți ani, Dane, să fii sănătos, să-ți trăiască vietățile (dar să nu mai aduni altele de pe străzi, că ar fi bine să ai și tu loc în casă :beauty:!), etc, etc.

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (17) Trackbacks (0)
 1. Va multumesc pentru urari si gandurile adresate.
  Recunosc ca nu sunt eu prea volubil p-aici… dar cred ca stiti cat ma bucur cand vin si va gasesc. No, drajilor, poate ca ne-om gasi mai des intr-un viitor cat de cat previzuibil….
  Dan

    (Citează)  (Răspunde)

 2. erata eratei

  comentariu cu erata trebuia sa fie dup 1.1.2.

    (Citează)  (Răspunde)

  • erata eratei eratei

   Rozi: dup 1.1.2

   :beauty:
   Ai marcat textul și ai dat „citează”. Ordinea corectă era: „răspunde”, apoi cele făcute. „citează” dat direct (evident, după marcarea corespunzătoare) duce automat la un comentariu nou. (Asta nu ține de erată)

     (Citează)  (Răspunde)

   • Norocul padurilor patriei este acela ca eratele voastre nesfarsite nu se consemneaza pe hartie! Fiti “barbati”, asumati-va si greselile inerente, oricum sunteti iertati “apriori” orice gogomanie ati comite. Doar suntem intre prieteni!

      (Citează)  (Răspunde)

    • Eu am mai cerut corecturi (le poate face doar inițiatorul articolului) sau ștersături și am găsit întotdeauna înțelegere (la cei activi; când „activitate” înseamnă o apariție lunară sau mai rar – nici nu mi-am făcut iluzii prea mari). Ca să economisesc virtualul :beauty:!

       (Citează)  (Răspunde)

 3. In speranta ca n-am incurcat data...

  … La multi, multi ani Dane!! Sa fii iubit si sanatos si sa ai tot ce-ti doresti!!

    (Citează)  (Răspunde)

 4. La multi ani, Danut, sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata asta! Si daca iti urez sa ai parte si de dinti sanatosi, nu imi inchipui ca cineva ar avea ceva de obiectat, nu-i asa?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Nu există obiecții :beauty:!
   Incepusem să cred că ai uitat de forum, dar văd că m-am înșelat! Să știi că s-a simțit absența ta de pe meleagurile astea! Medalia de bronz a Rozaliei este amenințată :beauty:!
   In urma criticilor primite, mă meaculpizez și rog onoratul cititor să nu citească propoziția anterioară. De asemenea, prezint scuze publice persoanelor care au fost afectate în vreun fel de nefericita exprimare!

     (Citează)  (Răspunde)

   • Urasc clasamentele! Si cu atat mai mult, sa o amenint pe Rozalia ar fi ultimul lucru pe care l-as face. Te rog sa reformulezi :)
    b) e adevarat ca avusesem tendinta de a-mi arunca privirea doar pe articole si comentariile aferente in detrimentul forumului.
    3. Dar sa nu uitam ca timp de 2 saptamani n-am avut net, da?

      (Citează)  (Răspunde)

   • Cu toate ca imi fac zilnic timp sa “arunc un ochi” pe aici, nu mereu am timp (sau inspiratie) sa si postez cate ceva. \
    Ma bucur ca sunt pe podiumul lui Mihai :grin:.
    Propun un alt criteriu: prezenta feminina pe site… si ajung de la bron la aur :grin: (parerea mea :laugh:)

      (Citează)  (Răspunde)

    • Rozi: prezenta feminina pe site… si ajung de la bron la aur

     Detașat, fără nici un dubiu. Mai detașat decât Iolanda Balaș (pentru necunoscători, deși cred că necunoscătorii nu prea intră pe aici: în perioada de glorie, diferența dintre ea și a doua clasată era de 10-20 cm – la săritura în înălțime).
     Nu am vrut să propun clasamente separate ca să nu fiu acuzat de discriminare :beauty:!

       (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.