Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

28Ian/11

Numai maine nu-i poimaine…. si se face mai

M-a sunt alaltaieri si Monica si avea si ea aceeasi idee ca si noi, cei care ne-am mai intalnit la o bere/cafea/suc: sa organizam intalnirea de 25 de ani. Deci, propun inscrieri in comitetul de organizare, propuneri pentru locatie... etc. Monica era mihnita ca nu se poate autentifica pe siteul nostru. Dar trebuie sa avem rabdare.... odata si odata Gabi isi va intoarce privirea si catre noi...

P.S. SA NU SE IA IN CALCUL, SUB NICIO FORMA, DATA DE 28 MAI. SE INSOARA NEPOTUL MEU!!!!!!!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (20) Trackbacks (0)
 1. Restrictie

  Hai să bag și eu o restricție: nu pot pe 13-14 mai. De fapt, pe 14 aș putea, dacă e mai după ora 18, ca să pot ajunge din București.

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Luci: suspect de frecvent prin Carefour

  Precum si prin Kaufland! E clar, omul vaneaza preturi!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Mihai,

  privire tembelă zici? să îl vezi suspect de frecvent prin Carefour cu un tip cam “dosnic” ca să zic aşa!

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Daca doriti sa-l revedeti…
  http://www.obiectivbr.ro/invatamint/53362-chimia-a-adus-doua-meniuni-speciale-la-faza-naionala-a-olimpiadei-.html (http://www NULL.obiectivbr NULL.ro/invatamint/53362-chimia-a-adus-doua-meniuni-speciale-la-faza-naionala-a-olimpiadei- NULL.html)

    (Citează)  (Răspunde)

  • Rozi: Daca doriti sa-l revedeti…

   Nu recunosc pe nimeni…

     (Citează)  (Răspunde)

   • Cred că nu era cineva de recunoscut, doar ceva de recunoscut :beauty:! Adică olimpiade, chimie… Dacă greșesc, mă va critica/corecta Rozalia.
    P.S. Noroc că, „pe timpul nostru”, nu mi s-au făcut poze pentru „dat la gazetă”, că nu ar mai fi încăput și altcineva de mine :beauty:!

      (Citează)  (Răspunde)

    • Sa inteleg ca nu il mai tineti minte pe Grig, proful de chimie? :grin:

       (Citează)  (Răspunde)

     • Trebuie să-mi recunosc superficialitatea în privirea pozei. Adică nici măcar nu mi-am aruncat o privire. Articolul l-am citit, i-am felicitat mental pe performeri și… cam atât. Da, îl recunosc pe Radu Grigore (Grigore este numele!). Kilogramele în plus nu au putut să-i modifice inconfundabila-i privire tembelă! Nu am reușit să mă prind ce caută în poză. Că nu scrie pe undeva că ar fi profesorul vreunui elev cu ceva rezultate. Sau vreun părinte al cuiva. Mă duc să mai citesc o dată articolul, că poate n-am fost suficient de atent.

        (Citează)  (Răspunde)

 5. APEL

  Braileni si nu numai… Va asteptam pe forum (Mihai, Vasile si subsemnata) la TACLALE sa va dati cu parerea

    (Citează)  (Răspunde)

 6. Pe voi nu va ingrijoreaza chestia asta cu absenta lui Gabi? Nu stie nimeni pe unde stau parintii lui in Braila? Mie mi se pare putin bizar, in fine poate sint eu mai paranoia….In ce ma priveste ma pliez la decizia majoritatii, sper numai sa reusesc sa ajung,…. saptamina asta sint in Belgia, cea care urmeaza in Italia, mai rau ca pasarile migratoare…dar voi face tot posibilul…Ca locatie nu prea stiu ce sa sugerez, stiu ca am luat masa pe la Casa Domneasca care arata OK dar serviciul a fost de toata pomina…irish pubul de linga fostul Murgoci arata OK dar nu stiu daca se pot face rezervatii de genul asta, asa ca las pe braileni sa decida, stiu ei mai bine!

    (Citează)  (Răspunde)

 7. Se pare că luna mai se cam aglomerează! Şi n-are decât 4 sâmbete! Hai să ne gândim la aprilie! Nu cred că aprilie ar putea fi de neacceptat! Hai să ne gândim la prima săptămână după Paşte! Ce ziceţi?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Luci: Se pare că luna mai se cam aglomerează!

   Stai, frate, că s-a exclus o singură sâmbătă. Nu că aș avea vreun comentariu despre varianta „prima sâmbătă după Paște”. De fapt, eu zic da indiferent de dată, loc, etc, cu condiția ca hotărârea să se ia cu vreo două săptămâni înainte.
   Bine, în limite rezonabile. Probabil că aș avea ceva obiecții dacă locul ar fi Burj-al-arab sau ceva similar :beauty:!

     (Citează)  (Răspunde)

 8. Un prim pas !

  Era cat p’aci sa-ntreb: care Monica? De frica lui Mihai am facut un efort si cred ca e vorba de Monica Gheorghe. Oricum, avansarea unei date mi se pare un mare pas inainte.

  P.S. (Petru Mihai): Tu poti sa faci un AMR :rotflol: in dinti scosi… :rotflol: :laugh:

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.