Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

23Mar/11

O fi venit primavara?

N-am mai pus de mult poze din „bătătura” mea, așa că o fac acum. Sper să nu mai fie vreo răbufnire a iernii (mai ales că am completat lichidul de spălare a parbrizului cu de'la de vară).

Dacă vă mai amintiți, când eram cu vreun an mai tineri, am pus o poză cu un bostan. Uite ce poate face photoshop-ul din om:

P.S. Nu eu am „fotoșopat” poza, nu eu i-am dat titlul ăla.

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (13) Trackbacks (0)
 1. Pentru Gaby

  Nu că ar fi vreo restricție pentru altcineva, dar el m-a întrebat. Răspund aici, pentru că oricum topicul ăsta este un fel de Hyde Park (adică o bătaie a câmpilor – pentru a părăsi domeniul exprimărilor elegante :beauty:)
  Nu am văzut vreun meci din campionatul mondial de snooker de anul ăsta. Nici din cel de anul trecut, dar atunci am urmărit comentariile constant, la timpul potrivit. Acum am rămas în urmă, noroc cu întrebarea care m-a mai scos un pic din inerție. John Higgins (câștigătorul, pentru cei cărora le este lene să caute) se numără printre simpatiile mele. Am văzut că a avut un traseu nu tocmai ușor. Nu și-a făcut praf adversarii, dar nici nu a avut emoții exagerate (excepție – meciul cu O’Sullivan, care este întotdeauna imprevizibil, capabil să spulbere cel mai în formă jucător, dar și să piardă jenant de la un neica-nimeni). A fost în nota lui obișnuită: jucător serios, constant (cu gradul de nesimțire normal pentru vedete – a se vedea suspendarea pe care a încheiat-o recent pentru un meci trucat acum vreun an). Probabil că a pus osul la muncă pentru a vedea lumea că are o parte pozitivă mai mare decât componenta „întunecată”.
  M-am uitat la câteva jocuri, dar asta nu înseamnă mare lucru (ca să fiu elegant cu mine – în realitate, puteam să spun „nu înseamnă mai mult decât un rahat în ploaie!”). In esență – un campionat mondial ratat în totalitate – din punctul de vedere al amatorului de snooker.
  Dacă există patimi ceva mai răsărite decât a mea – aștept comentarii!

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Indiscretii

  Salutare baieti (adica Mihai, Vasile si Gabi, ca altii nu ii mai vad in ultimul timp)
  Frumoase floricelele de primavara. Frumoasa si maseaua :laugh:, cred ca ai muncit ceva la extractie :laugh::laugh: Cine a facut fotosoparea??? (asta era indiscretia 1 :grin:)
  indiscretia 2 – despre ce delfin vorbsti cu Gabi in taclale? :grin:
  Asta ca sa demonstrez ca citesc tot :grin:

    (Citează)  (Răspunde)

  • inevitabila erata

   a se citi mai sus “ca pe altii nu ii mai vad”, cu toate ca e impropriu spus :grin: pt ca nici pe voi nu va vad :grin: ci doar va citesc comentariile

     (Citează)  (Răspunde)

  • Rozi: Cine a facut fotosoparea?

   O studentă la stomatologie care vine pe la cabinet.

   Rozi: despre ce delfin vorbesti cu Gabi in taclale

   Intâi am adăugat un „e” (:beauty:)!
   Un delfin de la Delfinariul din Constanța a avut un abces la un dinte. Inițial s-a dorit tratarea dintelui respectiv (și aș fi avut și eu oarece contribuții, având un unit mobil). După ceva săpături, am aflat că dinții delfinilor nu pot fi tratați decât prin extracție, deci nu mai era nevoie de aparatul meu.
   Rețeta o găsești la „bibliotecă”, pagina 12 sau 13 (Vezi că și eu citesc tot :beauty:!). O faci tu sau i-o pasezi lui Virgil (că, pe lângă tort, asta probabil că i se va părea floare la ureche).

     (Citează)  (Răspunde)

   • Sa stii ca am incercat reteta lui Gabi. Dar, am tinut un pic cam mult la cuptor si sa caramelizat un pic. Are un gust un pic ciudat. Dar bun. O finete culinara…

      (Citează)  (Răspunde)

    • Te-ai jenat să ne dovedești prin imagini? Uite, ca să nu fiu criticat pentru cârcoteală, promit că, la primul meu elan „bucătăresc”, fac poze și le postez. Oricum, până la performanța lui Virgil, avem mult de exersat (Mă refer, în primul rând, la performanța estetică; despre cea gustativă nu pot avea păreri. Sincer, nefiind un fan al dulciurilor rafinate, mă bucur că am avut ocazia doar să-mi desfăt privirile!).

       (Citează)  (Răspunde)

    • Vasile,
     toate bine, dar chicken cacciatore nu se face la cuptor…
     Asa ca probabil a stat cu mult prea mult la cuptor….

       (Citează)  (Răspunde)

     • chicken cacciatore nu se face la cuptor…

      E-adevarat ca prima parte a retetei e in engleza. Dar, ultima parte e in romana. Scrisa citet si semnata de tine: “… se adauga copanele si se pun 50′ in cuptor la 375 F…”. E, aici e problema: daca n-ai un cuptor la care sa-i reglezi temperatura…

        (Citează)  (Răspunde)

 3. Daca-ar putea fotoshopul sa ne-arate si putin din spatele tau… Nu de alta, dar dunele le-am vazut si m-ar fi interesat cocoasa … :laugh: :laugh: :laugh:

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.