Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

8Apr/11

Nimic important

doua din trei

Ce mai faceti dragilor? Toti ati disparut, e liniste si pace pe aici... si pe forum la fel. Nu tu o fotografie, nu tu o carcoteala.... Toti am fost doborati de recesiune si criza???

Unde sunt noii "abonati"???

Monicaaaaaaaaaaaaaa... Eugenia...............

Dar cei vechi????????

Pana si Gabi a disparut de cand cu puiul caramelizat :)

Week-end placut tuturor!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (17) Trackbacks (0)
 1. la scoala, pe fica-mea (sau pe parintii ei, mai curand), au invatat-o ca de fiecare data cand scrie ceva, trebuie sa raspunda la 6 intrebari:
  Unde?
  Cand?
  Cine?
  Cum?
  De ce?
  Ce?
  Unde sunt raspunsurile?

 2. Hai că, de-atâta eugenolizare, era să uit de urările pentru florile și butașii noștri (m-am străduit să găsesc și ceva masculin, că nu prea puteam să-l includ pe Viorel în categoria „flori”). Dacă mă gândesc bine, doar urările pentru butaș sunt meritate. Iar dacă delirez, mă întreb dacă „Rozalia” vine de la roză (ca să fie și o floare ce-și merită urările) sau de la roz. Nu răspundeți, că nu e bine să începi conversații cu deliranți (că nu mai scapi de ei) :beauty:!
  Revenind – să fiți sănătoși și să vă fie (de) bine. Cum? Asta este problema voastră, pe care trebuie să o rezolvați singuri!

 3. UN SFARSIT DE SAPTAMANA FERICIT TUTUROR… O URARE DE BINE PENTRU CEI CU NUME DE FLOARE (VIOREL, CAMELIA ETC.) CU OCAZIA FLORIILOR SI SA SPERAM CA NU NE IA VALUL (SAU AVALANSA) PANA LUNI… CA LA ASA VREME……
  P.S. CARE MAI SUNT SARBATORITII DE LUNA ASTA??? CA LA URARI MAI CRESTE PUTIN TRAFICUL PE AICI :grin:

 4. Fotoghicitoare?

  Eu am crezut ca trebuie sa ghicim care din cele trei fetite este veritabila japoneza!

 5. M-am supus criticilor Rozaliei și m-am hărnicit. Adică am dat o raită prin Irfan View și am micșorat niște poze. Nu vă faceți iluzii că vă vor „sparge dinții” (deci nu veți avea nevoie de vreun confrate de-al meu :beauty:). In plus, fiind miercuri (deci „uichendul” meu), am avut o criză „bucătăricească”. Repet – nu intenționez să-l cobor pe Virgil de pe soclu.

  Acum vă las să ghiciți cam ce se vrea imaginea asta. Nu vă luați după numele pozei (tort-m). L-am pus pentru că eram într-o oarecare pană ideatică :beauty:!
  Tentativa asta culinară am făcut-o acum vreo două săptămâni. Consoarta mea umană a renunțat după primul milimetru cub ingerat. Cea canină s-a rezumat doar să miroasă puțin și să plece dezamăgită. Am vrut să mă dau mare în fața soacrei, dar n-am avut mai mult succes (în cazul soacrei – e de înțeles reținerea :beauty:!). Până la urmă, otrăvitoare nu a fost, dovadă că încă mai pot scrie rândurile astea. Evident, nu vă recomand decât dacă aveți o doză măricică de masochism sau dacă vreți cu orice preț să vă mai ștergeți niște păcate de pe răboj!
  Tentativa culinară de astăzi este ceva mai de succes (conform spuselor consoartei umane). „Cuprinsul” înseamnă sfeclă roșie (dată pe răzătoare, preferabil fără vârfurile degetelor :beauty:), ridichi, salată verde, ceapă, pătrunjel. Nu cred că are vreo importanță ordinea. Adăugați, după preferințe, sare, ulei, oțet (eventual, de mere).

  Atenție: dacă vă place sfecla și o adăugați în cantitate mare, nu mergeți panicați la medic în primele 24-48 de ore. Nu aveți hematurie sau hemoglobinurie (adică, mai pe românește, nu faceți pipi cu sânge). Sunt doar carotenoizii din sfeclă!

  • Salata pare delicioasa si f. sanatoasa. Iar la un tort, nu-mi dau seama ce nu poate fi gustos…. mai ales ca sigur era dulce :grin:

   • Rozi: la un tort, nu-mi dau seama ce nu poate fi gustos

    Numele pozei nu are legături prea mari cu realitatea :beauty:! Când voi scrie ingredientele și modul de preparare, sunt convins că îmi vei da dreptate!

 6. Mă dau bătut. Chiar n-am reușit să găsesc vreo diferență între imaginile 2 și 4!

  • Nu am reusit sa le inserez… si apoi s-au inserat de doua ori…
   Si cand am vrut sa sterg surplusul, s-au sters de tot
   :grin: Cred ca au ramas in biblioteca (probabil tot de doua ori – dau o raita sa sterg dublurile)

   • Rezolvat. S-ar putea să existe oarece probleme la vizualizare/aranjare. Calculatorul de la cabinet (unde sunt acum) are oarece ciudățenii. Mai aranjez câte ceva când ajung acasă (dacă este nevoie).

    • Multumesc pt ajutor, Mihai. Cred ca trebuie sa exersez mai des inseratul fotografiilor :grin:
     Iar daca era ceva de ghicit in fotografii, puteam alege varianta “care nu este fata mea”? :grin:

 7. Primul e pentru cel harnic, care editeaza articolul. Al doilea e pentru administrator: sa nu uite de site. Al treilea este pentru sot/sotie, consort/consoarta gelos/geloasa… :beauty: :grin: :laugh:

 8. Intrebare pt administrator

  De ce la editarea unui articol sunt trimise cate 3 mailuri de instiintare?

  • Cârcotelile pot să le aplic doar dacă se mai scrie câte ceva (am și făcut-o la postul lui Vasile, în care îl întinerește pe Teo).
   Nu se trimit 3 mail-uri. Când se inițiază un topic (articol, cum vrei să-i zici), se trimite automat o înștiințare tuturor membrilor. Când se scrie ceva în topic, inițiatorul lui va primi câte o înștiințare pentru fiecare nou „comentariu”. Cred că tu ai primit 3 la articolul de urări pentru că Viorel și Vasile au scris foarte repede după tine.
   Am vrut să mai pun oarece poze, dar erau prea mari (peste 2 MB) și nu m-am învrednicit să le „îmbăiez” în Irfan View ca să mai intre la apă, să încapă. Promit că îmi dau două șuturi ca pedeapsă și le voi posta.


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.