Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

8Apr/11

Urari pentru Teo

Un La multi ani! din tot sufletul, o petrecere reusita, multa sanatate si fericire... si daca se poate si multi pacienti la usa cabinetului!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (7) Trackbacks (0)
  1. Bun venit în clubul atât de select al patruzecişitreiştilor! Fie ca acest eveniment să te găsească în braţele cui vrei tu (de preferat femeie peste 18 ani), făcând ce vrei tu (mai degrabă punând-o să facă ce vrei tu) şi, mai ales, cum vrei tu! Nu uita că tu eşti sărbătoritul! Parcă ieri a fost 9 aprilie 1986, nu? Ce mai petrecere! I want to break free de pe la 1 noaptea şi acum îmi sună în urechi! Cu tot corul de băieţi şi fete care urlau din toţi rărunchii!

  2. Multumesc !

    Pentru ca voi va amintiti, eu nu doar ca nu reusesc, dar nici cind o faceam nu reuseam sa bag parola. Azi am zis ca daca vad urari si tot nu sint in stare sa intru, arunc PC-ul si ma refugiez in munti. Am reusit sa pun o parola simpla, deci de acum pot trece de la oligofren la oarecum alfabetizat. Multumesc, prieteni!

  3. La mulți ani, don’ doctor (Anghel, dacă e vreun dubiu). Să știi că urările au fost făcute când împlineai 43 de ani. Sper să le citești înainte de schimbarea prefixului :beauty:!

  4. LA MULTI ANI!!!

    Iti urez sanatate, mult noroc, bucurii si numai impliniri!

  5. Probabil ca pe Rozica a cuprins-o disperarea, pentru ca nu mai scrie sau nu mai apare nimeni pe-aici!!! Si l-a urat pe Teo cu o zi in avans. Totusi, astazi are 42 de ani. La randul meu ii urez sanatate, sa fie iubit si mult noroc in urmatorii 52 de ani !! :beauty: :grin: :laugh: . Dupa aia mai vedem …


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.