Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

6Iun/11

Salutari

Salutari tuturor, am avut o perioada dificila si nu am mai avut timp de net (nu ca acum ar fi trecut cu totul acea perioada).

Am fost 10 zile in Bucuresti (tata a fost operat) si am sperat sa imi fac timp sa il vizitez pe Mihai la cabinet. Din pacate... nu am reusit... Culmea este ca pe 28 au facut intalnirea de 20 de ani si cei de la facultate... Nici acolo nu am putut spune prezet.

Pt. George: Bafta fetei la BAC si la celelalte examene ce o asteapta!

Si pana la intalnirea din octombrie 2011,  poate ne mai intalnim la o bere pe faleza... sau in alta parte.

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (5) Trackbacks (0)
 1. Multumesc tuturor pentru sustinere si pentru urarile de sanatate adresate tatalui meu. Vacante placute si succese celor cu copiii prinsi in febra examenelor

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Multa, multa sanatate tatalui tau! Acum 2 ani am trecut prin ceva similar si e groaznic. Asta o spun eu, care am mobilizat un intreg spital… Pentru tine, probabil, a fost o experienta cumplita. Sper ca in octombrie sa te (re)gasim la fel de neschimbata!

    (Citează)  (Răspunde)

 3. Sanatate multa tatalui tau!
  S-auzim doar vesti bune.

  BAFTA!

    (Citează)  (Răspunde)

 4. Multa sanatate tatalui tau!
  Multumesc de urari, bafta sa aiba si fata voastra si sa ne auzim vorbind numai de “succesuri”!

    (Citează)  (Răspunde)

 5. Imi pare rău de tatăl tău. Sper că lucrurile merg spre un oarecare bine (scuze pentru senilitate, dar doar bănuiesc că a fost ceva ce sună a pancreatită).
  Despre regretele că nu ai ajuns în vizită, la cabinet – stai liniștită, nu au intrat zilele în sac. Mai ales că vizitele nu cred că s-au numărat printre prioritățile tale în cele 10 zile.

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.