Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

5Oct/11

Rozi reloaded

Salutare Mihai... caci se pare ca esti singur pe aici...

Dupa o luuuuuuuuuunga perioada de probleme, cu tata..... cu copilul-student.... chiar si la servici am avut o perioada aglomerata .... astazi am si eu putintel timp liber.

La multi ani, Vasile.... ca am vazut ca a facut Mihai urarile pt. 4 octombrie si sa ne vedem cat de curand.... sa dai o bere!

Imi fac mea culpa si recunosc ca am mai deschis in acest rastimp de 2/3 ori situl sa vad ce se mai intampla in spatiu virtual din clasa C, dar nu am avut vreme nici sa ma loghez.

Salutari si de la fosta noastra colega, Liliana, fosta Munteanu, actualmente Nita, medic chirurg la Spitalul 3. Ne-am intalnit intamplator, pe cand era tata in spital. Ca si ceilalti colegi, si ea si-ar dori o intalnire. 

Pupici tuturor si la buna vedere!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (15) Trackbacks (0)
 1. O saptamana buna tuturor, cu cat mai multe postari pe aici!

 2. Si uite asa se repopuleaza situl nostru. Administratorul Gabita ce o fi mai facand?
  In vara m-am revazut si cu Monica. A avut si ea emotii cu fetita, a trecut in clasa a IX-a. Teo a trecut si el intr-o dimineata pe la Muzeu. Din pacate, am stat f putin de vorba, pt ca la prima ora de obicei e agitatie pe aici…

  • Rozi,
   Eu credeam ca numai in urgenta e agitatie… :beauty: :beauty:
   Si inca ceva. Teo are sigur mana dreapta?? Ca la cat de des intra pe-aici am intrat la banuieli… :beauty: :beauty: :beauty:

   • Stiu ca toti au impresia ca la muzeu toti stam si taiam bilete la vizitatori
    :grin:
    Teo are mainile in regula :grin:, insa, ca pentru noi toti, ziua are doar 24 de ore… Drept dovada lipsa tuturor, nu numai a lui, de pe site

  • Care Monica?? Cat despre Gabi, el dispare cam 6 luni :laugh: . Si apoi… revine :laugh: :laugh: :laugh:

   • Vasile: Care Monica?

    Monica ex-Gheorghe. Actual Merticaru.

   • Cum care Monica? Fina Mirelei :grin:
    Cu Monica m-am reintalnit vineri in Billa. Puteti sa ii faceti cu mana, ca uneori mai arunca si ea privirile pe aici. Insa cu doi copii, unul de clasa a IX/a si unul de gupa mijlocie… si cu serviciul undeva la marginea Brailei… are toata intelegerea mea.
    Cum stati cu gerul si zapada prin zonele voastre?
    Hai pa si o saptamana buna!

 3. Si-i las lui Mihai placerea (sadica) de a corecta ceva.
  PS: Sa stii ca e lucru mare sa te inveti prost, adica sa scrii aiurea. De o saptamana tot corectam, vreo 2-3 insi, la materialul pe care-l publicam. Si tot mai gasim greseli: spatii aiurea, virgule minus sau plus, un “enter” batut aiurea, o fraza care suna a “inglish” etc, etc…

 4. Va mu;tumesc pentru urari. Voua si lui George care m-a sunat pe telefon. Despre …intalnire, ce sa zic? E ca legea ANI: toti o vor, dar nimeni n-o voteaza!! :grin: :grin:

  • In cinstea zilei tale, m-a vizitat Eugenia Osmont (ex-Gheorghe) la cabinet. Le-am dat de veste (e-mail-istic) lui Dan și Viorel, dar a fost doar o întâlnire în doi. Singurul lucru de semnalat – perturbarea programului de la cabinet.

  • De votat, o votam cu totii. Nimeni nu se ocupa de organizare
   :grin:

 5. Si ție toate cele bune. Am intenționat să zic ceva în perioada când aveau sens urările (adică acum aproape o lună), dar, datorită tumultului de pe site, nu am apucat :beauty:! Nu că asta ar fi o scuză…
  Unde este copilul-student?
  Sper că s-au rezolvat (parțial) problemele de sănătate ale tatălui tău. Am scris greșit: sper că s-au rezolvat total, dar cu „bubele” pancreatice cred că e o utopie.

  • Copilul este la cibernetica, in Bucuresti. Cu tata am mai trecut si printr-o a doua operatie, datorita unei erori de interpretare a CT-ului. Insa, slava domnului ca nu a fost asa cum ziceau… Acum este stabil, este acasa…

   • Rozi,

    CT-ul sau tomografia e un simplu film caruia trebuie sa-i dai o interpretare. Unori interpretarea e inechivoca. Alteori este echivoca. Experienta celui care citeste este hotaratoare. Exista atlase de radiologie cu zeci de mii de imagini, unele rare, pe care nu le intalnesti intr-o cariera. A nu se intelege ca pledez pentru breasla. Nu! Sunt multi, multi neaveniti printre noi. Si asta pentru ca nepotismul e politica de stat si, cu mici exceptii, concursurile sunt masluite. Adica vine fiu’ lu’ ala. Punct. Dar, uneori poti sa te inseli…

    • A gresit interpretarea la Braila… i s-a facut la Bucuresti din nou ecografie, s-au uitat si pe Cd-ul de la tomograf. Singurul care avea indoieli a fost chirurgul… dar care pana la urma l-a taiat.
     Aici vedeau o “punga” care ziceau ca poate fi infectie (cam de 12 cm). S-a dovedit a fi de fapt… intestintul gros…
     Deci a fost bine ca nu era nenorocirea prezisa… insa pentru tata care era oricum foarte slabit… sa reia la interval de doua luni terapie… si inca o taietura cat tot abdomenul… in fine… nici nu vreau sa imi amintesc.


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.