Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

25Dec/11

SARBATORI FERICITE!

La multi ani, sarbatorile cu bine alturi de cei dragi, multe cadouri de suflet si sa fiti iubiti!

Craciun fericit!

Autor: Rozi. Publicat in: Uncategorized Comentarii inchise
Comentarii (5) Trackbacks (0)
 1. La multi ani, 2012!

  ANUL 2012 SA VA ADUCA BUCURII, FERICIRE SI MAI MULT TIMP LIBER, CA SA MAI DATI CATE UN SEMN PE SITE! SE SIMTE LIPSA MULTORA… IN SCHIMB,. PE MIHAI TREBUIE SA IL DECLARAM CEL MAI FIDEL UTILIZATOR (SAU ADMINITRATOR?) AL SITULUI SI SA II MULTUMIM CA A INTRETINUT FLACARA (SAU SCANTEIA) SITULUI, CARE FARA EL S-AR FI STINS DE CEVA TIMP!
  LA MULTI ANI SI DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR!

  • Bine ai revenit după dezalcoolizarea cu zeamă de varză :beauty:! Din câte văd, ești prima (sau singura :beauty:) care a avut puterea să ajungă la butoi (cel cu varză/murături, nu cel cu vin!).

   Rozi: TREBUIE SA IL DECLARAM CEL MAI FIDEL UTILIZATOR (SAU ADMINISTRATOR?) AL SITULUI SI SA II MULTUMIM CA A INTRETINUT FLACARA (SAU SCANTEIA) SITULUI, CARE FARA EL S-AR FI STINS DE CEVA TIMP!

   Mulțumesc pentru cuvintele de laudă, se umflă pipota în mine de bucurie. Si acum chiar nu e bine, pentru că este deja umflată de cozonaci, plăcinte și alte cele :beauty:! Oricum, despre flacără nu poate fi vorba, iar „scânteia” este doar un vag fum ce stă să dispară.
   Cu sau fără prezență pe site, vă doresc să vă fie bine (sau măcar mai bine ca în 2011) din toate punctele de vedere (dacă o fi posibil așa ceva).
   P.S. Se citește greu un text scris cu majuscule!
   La anu’ și la mulți ani!

 2. Craciun in Bucuresti

  Nu că ar fi o noutate pentru mine/noi. Sincer, Bucureștiul mi se pare un loc foarte liniștit de petrecut sărbătorile. Surprinzător, anul ăsta a fost și uimitor de curat (ieri am bântuit cu mașina pe străzi, ca să ne bucurăm de circulația liberă, astăzi – la fel, și nu prea am văzut gunoaiele tradiționale).


  Imaginile sunt de pe fostul bulevard Victoria Socialismului (nu știu cum se numește acum, probabil că nu Victoria Capitalismului :beauty:).


  Bradul din Piața Universității


  Cred că „legenda” este inutilă pentru pozele astea.
  P.S. 1. Rozalia, s-ar putea să primești vreo 10 e-mail-uri din cauza mesajului ăsta. Nu am mai pus de mult poze, așa că l-am reeditat și re-re-reeditat, până când a ajuns în forma asta.
  2. Cred că am uitat să vă zic urările, dar le (sub)înțelegeți voi. Oricum, nu mai am resursele să fac încă o reeditare pentru asta :beauty:! Numai bine!

 3. Sarbatori fericite, sanatate si impliniri tuturor celor care (inca) mai navigheaza pe acest site… si nu numai !!! :beer: :@!-: :clover:

 4. Craciun fericit, sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.