Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

31Dec/11

La multi ani, dragalasilor!

Comentarii (6) Trackbacks (0)
 1. Ca să nu te simți discriminat:


  Pozele sunt făcute cu telefonul mobil, pe ceață. Asta ca să nu trageți prea tare în pianist :beauty:!

  • Mihai,

   Da’ ce “satan” de telefon mobil ai tu, Mihai, de face asemenea super poze? Hai, nu fi modest! Fii sincer, ai folosit un DSLR?

   • Nu am DSLR nici pentru a face poze dinților, la cabinet. (Pentru asta am un Canon PowerShot 480A – sper să nu-mi joace feste memoria. E drept, updatat cu blitz circular.)
    Cred că meritul reușitei pozelor aparține soartei. Telefonul este un Nokia C3 sau C5 (deși îl am lângă mine, nu scrie pe el, deci nu pot fi sigur), cu cameră de 5 MP. Nimic impresionant – butoane clasice, ecran normal, fără catralioane de culori.
    P.S. Aseară, mândru nevoie mare de poze, i le-am arătat jumătății mele, când erau deja puse pe site. După ce și-a îndeplinit obligația conjugală de a le admira, mi-a spus că, în felul ăsta, am dublat numărul admiratorilor postului. Pot să-i spun că deja s-a triplat?

    • Mihai,

     Draga Mihai,

     In primul rand, vreau sa reamintesc aprecierea mea pentru pozele facute de tine cu telefonul mobil (sanchi!). In al doilea rand, nu pot sa nu-mi manifest nedumerirea pentru faptul ca aceste poze nu le-a vazut/cenzurat mai intai jumatatea ta – sarut mana, doamna! – si asta s-ar explica prin aceea ca eu si cu tine am urmat scoli de dresaj casnic diferite. Si, punctul c), Da! s-a triplat! Numarul…

     P.S. Blitz-ul circular e cu totul altceva decat girofarul, nu-i asa?

     • 1. Mulțumesc sincer pentru aprecieri, chiar dacă n-am reușit să te conving de faptul că sunt făcute cu telefonul mobil. (In afară de câteva poze de prin curte, tot ce am postat a fost făcut cu telefonul.)
      2. Da, am urmat școli de dresaj casnic diferite :beauty:! Abia văzuse „originalele”, de ce ar vrut să-mi cenzureze convulsiile mele artistice?
      3. Blitz-ul circular nu are vreo legătură cu ideea de blitz clasic. Sună nefiresc de pompos pentru ce face. De fapt, este o sursă de lumină suplimentară, de la niște leduri dispuse circular în jurul obiectivului. Promit să pun o poză (făcută cu telefonul mobil :beauty:!) când voi ajunge la cabinet.
      Mă bucur că are cineva chef de „vorbă”! Sper să nu-ți treacă prea repede!

 2. Mulțumim, asemenea! Tuturor celor care își fac timp să mai arunce pe aici câte un ochi (chiar doi :beauty:!). Cu o notă specială pentru sfântul de azi!


Lasa un comentariu


 

Trackbacks are disabled.