Amintiri din clasa C 1982-1986, Liceul Balcescu, Braila

25Ian/12

Viscol in Bucuresti

25-01-2012: ora 8:

25-01-2012: ora 10:

25-01-2012: ora 10h30:

25-01-2012: ora 20h30:

Cum am perceput eu: A nins destul de mult (dar mai puțin decât se dă impresia la știri), a bătut vântul (destul de tare), „utilajele” au făcut ce era de făcut. Dacă nu ar fi fost nesimțirea genetică (cu gene dominante, aflate în fiecare cromozom) a românilor (exprimată prin „nu ne dă Băsescu/Boc/Oprescu/Halaicu/etc zăpada din fața casei), probabil că ”breaking news-urile” ar fost extrem de terne.

Autor: Mihai. Publicat in: Uncategorized Lasa un comentariu
Comentarii (11) Trackbacks (0)
 1. Incă mai am zăpadă în curte. După cum vedeți, e pe sfârșite, dar nu trebuie să uităm că de vreo săptămână temperatura e mai curând de vară decât de primăvară.

    (Citează)  (Răspunde)

 2. Un update intarziat

  Poza am făcut-o pe 4 martie. Scuze că o „lansez” așa târziu. Gaby m-a impulsionat (când m-a întrebat dacă mai e zăpadă).

    (Citează)  (Răspunde)

 3. cine a supravietuit?

  sau: S-a terminat vijelia?

    (Citează)  (Răspunde)

  • Eu. Sper că nu sunt singurul :beauty:!
   Jurnal:
   Luni (13-02): Mers la cabinet cu RATB (de plecat, aș fi putut pleca cu mașina, dar nu cred că o mai puteam dezgropa din zapadă la plecare). Inainte și după cabinet – scurmat zăpadă (acasă).
   Marți: Scurmat zăpadă, mers la cabinet, scurmat zăpadă.
   Miercuri (teoretic, zi liberă): dat zăpada de pe casă. Când am coborât de pe casă, am constatat că în curte nu se vedea că aș fi muncit zilele anterioare, deci am luat-o de la capăt. Acum am încheiat „construirea” munților la domiciliu :beauty:!

   Ca să fim solidari cu sinistrații de sub nămeți, luni ne-au înghețat țevile de canalizare (tentativele cu saramură fierbinte, sodă caustică, „șarpe” au eșuat, deci așteptăm venirea primăverii :beauty:). Ca să ne simțim și mai apropiați de ei, astăzi a fost și o pană de curent de câteva ore!


   Așa îmi arăta mașina luni seara (dimineața era curată).

   In stânga – unul din munții făcuți de mine luni seara, în dreapta – marți, după finisare.

   Câinele vecinului (din stânga casei) stă pe un morman de zăpadă. Potaia mea și cea a vecinului din dreapta sunt prea mici pentru a se putea urca la asemenea altitudini :beauty: (chiar nu e glumă).

     (Citează)  (Răspunde)

 4. Consecințe

  Imaginile nu sunt foarte „căutate”. Sunt de pe b-dul Expoziției (zona clasică de plimbare a „consoartei” canine :beauty:), pe la vreo -10 grade (probabil de aici și tremurătura telefonului, că i-o fi fost și lui frig).


  Pomișorii din pozele 03 și 04 au cam 2 metri înălțime și vara trecută erau drepți. Sper că și în vea viitoare vor găsi resursele să ajungă la verticală!

    (Citează)  (Răspunde)

 5. La multi ani!

  Felicitari (tardive) pentru Dan (25.01) si Viorel (5.02), sa fie sanatosi si sa mai treaca si pe aici, cu un gand, o fotografie, un comentariu… :cake: :cake:

    (Citează)  (Răspunde)

 6. viscol si la Braila

  Mai tarziu, dar a ajuns zapada si viscolul si la noi. Joi, 2.02. am dat o fuga la capitala si am vazut live nametii de acolo. La Braila era doar ger, fara munti de zapada. Din pacate, s-a dat codul galben (sau portocaliu) si am fost nevoita sa fug inapoi cu primul tren de dimineata :crying:

    (Citează)  (Răspunde)

 7. Update

  Dacă tot nu mă mai duc la munte, m-am gândit să încerc să aduc munții la mine. Sau să mă apuc să-i confecționez singur :beauty:!

    (Citează)  (Răspunde)


Lasa un comentariu


 

Niciun trackback.